Στο πένθος η Λάρισα για τη Θάλεια – Σήμερα η κηδεία της 19χρονης ναυτικής δοκίμου

Σε κλίμα οδύνης έφτασε στη Λάρισα η σορός της 19χρόνης Θάλειας – Σήμερα το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της – Θέμα ημερών το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής που θα ρίξει «φως» στα ακριβή αίτια θανάτου.

Παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναύαρχου Στυλιανού Πετράκη, του Διοικητή της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων Υποναύαρχου, Ιωάννη Πάττα και των αγαπημένων της συμμαθητών, θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου στη Λάρισα, η κηδεία της άτυχης Θάλειας Κορδαμπάλου.
Η σορός της άτυχης 19χρονης ναυτικής δοκίμου, έφτασε το απόγευμα της Τετάρτης (31/8) στην πόλη της Λάρισας με το C-27 από την Ιταλία και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στην οικία της στη συνοικία Παπασταύρου.

«Δεν ξέρω να σας πω από τι πέθανε το παιδί μου»

Ο πατέρας της άτυχης δοκίμου, μιλώντας στο Mega ανέφερε ότι ελπίζει η ιατροδικαστική εξέταση να ρίξει φως στην αιτία θανάτου του παιδιού του και να ολοκληρωθούν άμεσα οι διαδικασίες ώστε να μπορέσουν να την αποχαιρετήσουν στη Λάρισα, μαζί με όσους τη γνώριζαν και την αγαπούν.

«Δεν ξέρω να σας πω από τι πέθανε το παιδί μου. Διαβάζω κι εγώ σενάρια αλλά στην πραγματικότητα κανείς δε γνωρίζει», δήλωσε ο πατέρας 19χρονης.

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται πως η Θάλεια Κορδαμπάλου βρήκε το θάνατο κατά τη διάρκεια του καθιερωμένου θερινού εκπαιδευτικού πλου μετά τον απόπλου από το Λαγκουλέτ της Τυνησίας και πριν τον κατάπλου στη Νάπολη.
Το πρώτο της εκπαιδευτικό ταξίδι ξεκίνησε στις 20 Ιουλίου, με προορισμό τα λιμάνια του Μπαρ στο Μαυροβούνιο, της Μασσαλίας στη Γαλλία, της Λισαβόνας στην Πορτογαλία, της Λα Γκουλέτ στην Τυνησία, της Νάπολης στην Ιταλία και της Σούδας.
Δεν κατάφερε, όμως, να ολοκληρώσει το ταξίδι της προς το λιμάνι της Σούδας, αφού πιθανώς λόγω δηλητηρίασης, ανέβασε υψηλό πυρετό ενώ επέβαινε στο πλοίο γενικής υποστήριξης (ΠΓΥ) ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ. Στις 23 Αυγούστου διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Νάπολης όπου και κατέληξε τα ξημερώματα της 25ης Αυγούστου.
Αναπάντητα ερωτήματα
Οι συγγενείς της, συντετριμμένοι, αναζητούν απαντήσεις. Η 19χρονη παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση, υπέστη πολυοργανική ανεπάρκεια και τελικά άφησε την τελευταία της πνοή στην εντατική του νοσοκομείου στη Νάπολη. Η δασκάλα της θυμάται, πόσο χαρούμενη ήταν η Θάλεια πέρυσι, τέτοια εποχή, όταν έμαθε ότι κατάφερε να περάσει στη Σχολή που τόσο επι …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss