Στόπερ 18 και 34 χρονών για το 1.80

Το BetMarket.gr αναλύει το παιχνίδι Μπενφίκα – Παρί Σεν Ζερμέν και προτείνει σε απόδοση 1.80

Οι pορτογαλικές ομάδες ανέκαθεν ήξεραν να κάνουν σωστές συμφωνίες. Ποτέ δεν αγόραζαν φθηνά, αυτός είναι ένας μύθος που έχει επικρατήσει, για τους παίκτες που έφερναν και φέρνουν.

Το μυστικό ήταν πως φρόντιζαν για τη μεταπολιτική αξία. Δηλαδή αγόραζαν μεν ακριβά, αλλά πουλούσαν πολύ ακριβότερα. Δεν ήταν καθόλου λίγα τα 24 εκατ. ευρώ που πλήρωσε η Μπενφίκα για έναν φορ από τη Β’ Ισπανίας το 2019. Ήταν όμως ελάχιστα μπροστά στα 100 που πούλησε τον συγκεκριμένο φορ στη Λίβερπουλ φέτος το καλοκαίρι.

Τα ποσά αφορούν την αγορά και τη φυγή του Νούνιεζ από τους “αετούς”, με τα έσοδα να πηγαίνουν στη φετινή ομάδα. Και το πλάνο να είναι το ίδιο έξυπνο ξανά. Η Μπενφίκα έχει φτιάξει μια ομάδα που παίζει καλά φέτος και έχει στην ενδεκάδα της παίκτες που μπορούν να φέρουν πολλά εκατομμύρια στα ταμεία της.

Αν ψάχναμε την Αχίλλειο πτέρνα της ενδεκάδας της, θα ήταν στο κέντρο της άμυνας. Ο αρχηγός Οταμέντι στα 34 του χρόνια έχει την εμπειρία και μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα τον 18χρονο Σίλβα που παίζει εσχάτως ως παρτενέρ του, αλλά δεν έχει πια την ταχύτητα του παρελθόντος.

Όσο για τον Σίλβα, δεν προοριζόταν για βασικός κεντρικός αμυντικός της ομάδας φέτος. Ο Μοράτο πήρε πολύ χρόνο πέρσι, αντικαθιστώντας σιγά σιγά τον Φερτόγκεν. Ο Βέλγος αποχώρησε το καλοκαίρι και ο 21 ετών Βραζιλιάνος προοριζόταν για αναντικατάστατο μέρος της ενδεκάδας. Και έτσι ξεκίνησε η σεζόν, μέχρι τον τραυματισμό του που τον έχει θέσει νοκ άουτ από τις αρχές Σεπτεμβρίου. Πίσω του υπήρχαν ο Βερίσιμο και ο Ζοάο Βίκτορ, αμφότεροι επίσης τραυματίες, έτσι στα βαθιά έπεσε ο Σίλβα, που μέχρι πέρσι έπαιζε στις ακαδημίες.

Ο 18χρονος θα βρεθεί σήμερα (22:00 COSMOTE SPORT 3 , LIVE από το SPORT24 )απέναντι στην τριάδα των Εμπαμπέ-Νεϊμάρ-Μέσι, ίσως στο πιο δύσκολο παιχνίδι της μέχρι σήμερα καριέρας του. Μια τριάδα που πέραν από το κεντρικό δίδυμο των στόπερ, μπορεί να εκθέσει και τον Γκριμάλντο. Ο αριστερός μπακ της Μπενφίκα είναι εξαιρετικός στα επιθετικά του καθήκοντα, αλλά πάσχει αμυντικά. Στο ματς με τη Γιουβέντους “έφαγε” τρεις ντρίμπλες και είχε μόλις 1 στα 4 επιτυχημένα τάκλιν.

Προγνωστικά στοιχήματος

Από τη μέση και μπροστά η Μπενφίκα είναι μια σούπερ ταλαντούχα ομάδα, που έβαλε δύο στο Τορίνο και μπορεί να συμβάλει και σήμερα σε παιχνίδι με αρκετά γκολ. Βασική επιλογή της ημέρας το ασιατικό Over 3.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπενφίκα – Παρί Σεν Ζερμέν: Οver 3 (απόδοση 1.80), 22:00

Το ανανεωμένο BetMarket.gr είναι στον «αέρα»! Διάβασε ψαγμένα ειδικά στοιχήματα, πλούσιες ποδοσφαιρικές αναλύσεις, καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος σε όλα τα σπορ καθώς κι όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss