Στρογγυλά, αμυγδαλωτά, καθοδικά: Όποιο και αν είναι το σχήμα των ματιών σου έχουμε το τέλειο look

Τα μάτια είναι όμορφα, διαφορετικά, διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών, χρωμάτων και σχημάτων. Κάθε σχήμα ματιού απαιτεί διαφορετικά κόλπα στο μακιγιάζ έτσι ώστε να τα τονίσεις και να τα αναδείξεις ακόμη περισσότερο!
Σε πολλές δεν αρέσει το μακιγιάζ ή ακόμη δεν επιθυμούν το έντονο και είναι λάτρεις του «τόσο, όσο». Άλλες πάλι το λατρεύουν και θέλουν να ξέρουν όλα τα μυστικά και την μαγεία που κρύβονται πίσω την λέξη «μακιγιάζ». Σε κάθε περίπτωση λοιπόν, μια είναι η ερώτηση που είναι κοινή για όλες και ακούγεται συχνά στον κόσμο της ομορφιάς: Ποιο είναι το ιδανικό eye look για το δικό μου σχήμα ματιών;

Nivea Creme: 5 χρήσεις που δεν ήξερες μέχρι σήμερα (και δεν είναι για το σώμα)
Θα σου απαντήσω αμέσως. Η αλήθεια είναι ότι κάθε σχήμα ματιών μπορεί να «φορέσει» οποιοδήποτε είδος μακιγιάζ θέλει. Αλλά εγώ θα μοιραστώ μερικά μυστικά μαζί σου για να προσδιορίσεις και να τονίσεις το μοναδικό σχήμα των ματιών σου!
Στρογγυλά μάτια
Αν έχεις στρογγυλεμένα μάτια και θέλεις να τα τονίσεις, η ιδανική επιλογή είναι οι nude αποχρώσεις. Με σκιές γήινες/ nude θα αναδείξεις πραγματικά την ομορφιά και το σχήμα των ματιών σου. Επέλεξε ένα άσπρο μολύβι ματιών ή nude και τοποθέτησέ το στην εσωτερική γραμμή του κάτω βλεφάρου για ένα πιο ξεκούραστο και φωτεινό βλέμμα.

@luciaaa.mar whenever I wan’t to de-stress, I ??‍♀️ to makeup &lt333 #fypシ #eyeliner #roundeyes ♬ original sound – jerrod la rue

Διατήρησε το χρώμα του κινητού βλε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss