Style Me Up: Η μεταμόρφωση της Αφροδίτης από τον Τρύφωνα Σαμάρα! Bίντεο

Πρεμιέρα έκανε πριν λίγη ώρα το νέο show ομορφιάς του Open με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπακοδήμου που στόχο έχει να βοηθήσει κάποιους ανθρώπους να βελτιώσουν το στυλ και την εμφάνισή τους. Στη διαδικασία μεταμόρφωσης θα συμβάλλουν οι τρεις κριτές, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Γιάννης Λάσκος και Υβόννη Μπόσνιακ καθώς και ο beauty expert Τρύφωνας Σαμαράς.

Μία από τους συμμετέχοντες που βρέθηκαν στην πασαρέλα του Stryle Me Up είναι η Βάσια που κατάφερε να συγκλονίσει τους πάντες με την ιστορία της.

Στο τέλος του επεισοδίου και αφού η Βάσια δέχτηκε τις στυλιστικές συμβουλές του Γιάννη Λάσκου και αφέθηκε στα έμπειρα χέρια του Τρύφωνα Σαμαρά περπάτησε και πάλι στην πασαρέλα και εμφανίστηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή αλλά και τον σύζυγό της που περίμενε με αγωνία να δει την αλλαγή της.

Η 29χρονη Βάσια εμφανίστηκε ένα μακρύ φλοράλ φόρεμα, μαύρες μπότες, κοντά καστανά μαλλιά και ένα υπέροχο μακιγιάζ..

Η εμφάνισή της εντυπωσίασε την παρουσιάστρια με την κριτική επιτροπή ενώ και ο σύζυγός της έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Όταν δε, αντίκρισε και η ίδια τον εαυτό της συγκινήθηκε τόσο που δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της,

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss