Super Bowl 2017: Τα κινηματογραφικά spots πού θά ξεχωρίσουν.

Με το Super Bowl LΙ να βρίσκεται προ των πυλών, οι fans του αμερικάνικου football περιμένουν με αγωνία να παρακολουθήσουν το μεγάλο παιχνίδι του Τέξας, ανάμεσα σε New England Patriots και Atlanta Falcons, ενώ οι fans τού κινηματογράφου αγωνιούν για τα spots που θα παρουσιαστούν.  

 

Ο τελικός του Αμερικάνικου football, πού διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή (6/2), είναι το ακριβότερο τηλεοπτικό πρόγραμμα του κόσμου, πού ακόμα και τα 30 δευτερόλεπτα τηλεοπτικής διαφήμισης φέτος πουλιούνται για περίπου 5 εκατ. δολάρια, μιας και θεωρείται το πρόγραμμα εκείνο με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στις Η.Π.Α.Φυσικά όταν μιλάμε για κινηματογράφο, τα ποσά αγγίζουν τήν στρατόσφαιρα, με τίς εταιρείες να ρίχνουν όλα τα δυνατά τούς χαρτιά.

Αναφορικά τα spots που αξίζει να παρακολουθήσουμε…

Η Sony θα ανοίξει τόν χορό με τήν sci-fi περιπέτεια Life, με τούς Jake Gyllenhaal, Ryan Reynolds καί Rebecca Ferguson.

Φέτος έχουμε καί δύο μεγάλα franchise από τίς Universal & Paramount, η πρώτη με τήν όγδοη συνέχεια τών περιπετειών τού Dominic Toretto καί τής παρέας του, στό The Fate of the Furious, ενώ η δεύτερη με τήν πέμπτη συνέχεια τών ταινιών Transformers – οί οποίες φέτος κλείνουν 10 χρόνια – με τόν τίτλο The Last Knight (δείτε εδώ το teaser τού Super Bowl) καί τήν, γιά πρώτη φορά μεταφορά στόν κινηματογράφο, ταινία, από το διάσημο manga τού Masamune Shirow Ghost in the Shell, με τήν Scarlett Johansson.

Η Disney τέλος επιτίθεται με τα Guardians of the Galaxy Vol 2, Beauty and the Beast, Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge καί το Cars 3, ενώ δέν αποκλείεται να αδράξει τήν ευκαιρία καί δεδομένης τής δημοτικότητας τού αθλήματος, να μάς δείξει το πρώτο trailer, από το πολυαναμενόμενο Episode VIIIThe Last Jedi.

To Be Continued….


Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss