Super Cup: Live Chat Παναθηναϊκός-Κολοσσός

Δείτε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Κολοσσό για τα ημιτελικά του Super Cup που διεξάγεται στην Ρόδο

Τζάμπολ στη νέα σεζόν, με το πρώτο επίσημο ματς των εγχώριων διοργανώσεων να είναι αυτό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Κολοσσό (17:00) για το Super Cup.
Οι δύο ομάδες θα συγκρουστούν στο κλειστό της Καλλιθέας στη Ρόδο στον πρώτο ημιτελικό, με έπαθλο μια θέση στον τελικό της 3ης «έκδοσης» του θεσμού.

Οι «πράσινοι» γύρισαν σελίδα μετά από μια αποτυχημένη σεζόν, αφού προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ τους (Λι, Γουόλτερς, Γκριγκόνις, Άντριους, Πονίτκα, Γουίλιαμς, Γκουντάιτις, Γ. Καλαϊτζάκης, Λ. Καλαϊτζάκης, Σαμοντούροφ), ενώ έχουν και νέο προπονητή τον Ντέγιαν Ράντονιτς.
Ο Μαυροβούνιος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του playmaker Νέιτ Γουόλτερς, ο οποίος υπέστη θλάση και θα απουσιάσει από τη διοργάνωση.

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Super Cup την περασμένη σεζόν, επικρατώντας 92-83 του Προμηθέα στον τελικό και διεύρυνε το σερί του στα 27 χρόνια με κατάκτηση τουλάχιστον ενός τίτλου.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss