Super Cup: Βραβεύτηκαν οι καλύτεροι της περσινής Basket League – Βεζένκοφ: «Να κερδίσει ο καλύτερος»

Με τη συνέντευξη Τύπου και τις βραβεύσεις των κορυφαίων της περσινής Basket League ξεκίνησε το Super Cup 2022.

Αποστολή στη Ρόδο

Mε τη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Πτέρυγα του «Νεστορίδειου Μελάθρου» – Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Δήμου Ρόδου, με τη συμμετοχή των προπονητών και των αρχηγών του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του Προμηθέα και του Κολοσσού H Hotels ξεκίνησε το Super Cup 2022, που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο (1-2 Οκτωβρίου) και θα κρίνει τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Αρχικά, πήρε τον λόγο ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ο οποίος δεν έκρυψε στο τέλος τη συγκίνησή του, τονίζοντας πως η διοργάνωση είναι αφιερωμένη στον Γιώργο Κονδύλη, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τον περασμένο Ιούλιο και ήταν για 30 χρόνια η ψυχή του Συνδέσμου.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκαν και οι βραβεύσεις των κορυφαίων της Stoiximan Basket League 2021-22.

Συγκεκριμένα, του πρωταθλητή και κυπελλούχου Ελλάδας Ολυμπιακού, του MVP Σάσα Βεζένκοφ, της καλύτερης πεντάδας (Μούντι, Σλούκα, Βεζένκοφ, Αγραβάνη, Παπαγιάννη), του καλύτερου προπονητή Φώτη Τακιανού, του καλύτερου νέου παίκτη Όμηρου Νετζήπογλου, του καλύτερου αμυντικού Τόμας Γουόκαπ και του πιο θεαματικού παίκτη Στέφαν Μούντι.

Το βραβείο των «ερυθρόλευκων» παρέλαβε ο Νίκος Λεπενιώτης, ο οποίος τόνισε: «Ευχαριστώ εκ μέρους Ολυμπιακού και των κυρίων Αγγελόπουλων. Είμαστε περήφανοι για την περσινή χρονιά. Παραένα σουτ ίσως να πανηγυρίζαμε έναν ακόμα τίτλο. Πήραμε το νταμπλ μετά από 25 χρόνια. Αισθάνομαι πως η περσινή χρονιά ήταν η αρχή για μια ακόμα καλύτερη χρονιά. Ελπίζουμε να ζήσουμε ανάλογες στιγμές και φέτος».

Από την πλευρά του ο Σάσα Βεζένκοφ είπε για τη βράβευσή του: «Θέλω να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν, τους παίκτες της ομάδας, τους προέδρους, τον προπονητή και όλο το σταφ. Όλες οι ομάδες να έχουν υγεία. Εύχομαι ένα πρωτάθλημα χωρίς βία. Εύχομαι αυτό το διήμερο ο κόσμος να το ευχαριστηθεί και ο καλύτερος ας κερδίσει».

Για την παρουσία τους στην καλύτερη πεντάδα ο Κώστας Σλούκας είπε αρχικά: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά που στέφθηκε από επιτυχία. Είμαστε περήφανοι για όσα καταφέραμε. Εύχομαι σε όλους υγεία», ενώ από την πλευρά του ο Γιώργος Παπαγιάννης πρόσθεσε: «Πρώτα απο όλα να ευχηθώ υγεία σε όλες τις ομάδες και σε όλους τους παίκτες. Για εμάς η χρονιά δεν πήγαινε όπως θέλαμε, χάσαμε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και το σταφ για το βραβείο, χωρίς αυτούς δεν θα τα κατάφερνα».

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss