Super League: Ανακοίνωσε την αναβολή του ΑΕΛ-Άρης!

Οριστική η απόφαση της Super League για αναβολή της αναμέτρησης ΑΕΛ-Άρη λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στους «κίτρινους».

Η μη διεξαγωγή της αναμέτρησης ΑΕΛ-Άρης που ήταν προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σάββατο (24/10) ήταν δεδομένη. Το πρωτόκολλο της λίγκας προβλέπει πως αν μια ομάδα έχει πάνω από 3 κρούσματα, αναβάλλεται το επόμενο παιχνίδι της. Ο Άρης έχει ήδη 10 και αύριο Πέμπτη (22/10) θα υποβληθούν οι πάντες σε νέα τεστ, για να διαπιστωθεί αν έχει προσβληθεί κι άλλο μέλος της ομάδας.

Οι διαδικασίες «έτρεξαν» απ’ την πρώτη στιγμή λοιπόν, με τον ίδιο τον πρόεδρο της Super League, Λεωνίδα Μπουτσικάρη, να ασχολείται με την υπόθεση που δίχως άλλο είναι η σοβαρότερη που αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο απ’ τη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία στην χώρα μας.

Η Super League, λοιπόν, ανακοίνωσε επίσημα την αναβολή της αναμέτρησης. Αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΑΕΛ – Άρης, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές και στελέχη της ΠΑΕ Άρης.

Η απαρέγκλιτη τήρηση του Πρωτοκόλλου Διεξαγωγής Αγώνων αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων».

Η αναμέτρηση ΑΕΛ-Άρης δε θα διεξαχθεί και το ματς θα οριστεί σε νέα ημερομηνία λοιπόν. Φυσικά, αναμένονται τα νέα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού που θα γίνουν την Πέμπτη, για να φανεί αν ο Άρης θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στη Θεσσαλονίκη για την 7η αγωνιστική (1/11). Βλέπετε η καραντίνα είναι 14ήμερη και κατά συνέπεια το πρόβλημα είναι μεγάλο και για εκείνο το ματς!

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss