Super League: Ακάθεκτός Παναθηναϊκός, στο -6 η ΑΕΚ

Super League: Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε την 11η νίκη του στο Αγρίνιο και παραμένει στο +6 από την ΑΕΚ και στο +10 από τον Ολυμπιακό.

Οι «πράσινοι» επέστρεψαν στις νίκες, μετά το 1-1 στο ντέρμπι «αιωνίων» και παράλληλα διατήρησε το αήττητο μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρώτου γύρου και τη διακοπή για το Μουντιάλ 2022.
Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αγωνίστηκε δίχως τους Παλάσιος και Αϊτόρ, νίκησε 1-0 τον Παναιτωλικό, με γκολ του Ιωαννίδη στο 79ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι «ζόρισαν» τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, οι οποίοι, όμως, βρήκαν τρόπο να αποδράσουν με το «τρίποντο».

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου):Ανέστης, Αποστολάκης, Χατζηθεοδωρίδης (75’ Χουχούμης), Λάρσον, Κορνέλιους, Μλάντεν (75’ Μάρτενσον), Φλόρες, Ντίαζ (75’ Κολοβός), Σενγκέλια (61’ Νταγκό), Μόρσεϊ (84’ Καρέλης), Πέδρο.Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Χουάνκαρ (90′ Γκάνεα), Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Πέρεθ, Κουρμπέλης (76’ Βαγιαννίδης), Τσέριν, Μπερνάρ (90′ Σάρλια), Βέρμπιτς (76’ Ιωαννίδης), Σπόραρ (84’ Τσόκαϊ).
Η ΑΕΚ δεν είχε κανένα πρόβλημα να κάμψει την αντίσταση του ΟΦΗ με 3-0 στην «OPAP A …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss