Super League: Ο Ολυμπιακός «χαμογέλασε» στην επιστροφή του Μίτσελ

Super League: Στο ντεμπούτο του Μίτσελ στον πάγκο του, ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 του Ατρομήτου στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα και πηγαίνουν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στον αγώνα με την Καραμπάγκ, για την 3η αγωνιστική του Europa League.
Μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδα του Πειραιά ήταν ο Σεντρίκ Μπακαμπού, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα. Το πρώτο με πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και το δεύτερο στο 68ο λεπτό.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά από το ξεκίνημα, αλλά αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες από τον μαχητικό Ατρόμητο, ο οποίος πίεσε ψηλά. Ο Μπακαμπού είχε ορισμένες καλές στιγμές μέχρι να βρει δίχτυα, ενώ η μεγαλύτερη ευκαιρία, όσο το σκορ ήταν στη «λευκή» ισοπαλία ήταν φυσικά η απόκρουση του Γιαννιώτη στο πέναλτι του Ελ Αραμπί στο 38ο λεπτό.
Έκανε σεφτέ ο Αστέρας Τρίπολης, δεν χάνει από τον ΟΦΗ!

Ο Αστέρας Τρίπολης διατήρησε τη θετική παράδοση που έχει κόντρα στον ΟΦΗ και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι Αρκάδες επικράτησαν 2-0, χάρη σε τέρματα του Τιλίκα και του Γκαρντάβσκι από το πρώτο ημίχρονο, ενώ είχαν ευκαιρίες και για άλλα γκολ. Η ομάδα της Κρήτης δεν μπόρεσε να απειλήσει, με αποτέλεσμα να φύγει ηττημένη για ακόμη μια αφορά από την Τρίπολη. Για την ακρίβεια ο ΟΦΗ δεν έχει καταφέρει να νικήσει σε συνολικά 11 ματς στην έδρα του Αστέρα για το πρωτάθλημα.

Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ 2-0slgr.gr

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)Κίτρινες: Τζουκάνοβιτς – ΜεγιάδοΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Καστάνο, Τζουκάνοβιτς, Ρούμπεν Γκαρσία, Αλβαρες, Ιγκλέσιας (75΄ Βαλιέντε), Ντομίνγκεθ (46΄ Στάνκο), Τιλίκα, Γκαρντάβσκι (65΄ Κρεσπί), Μπαρτόλο (74΄ Μπερτόλιο / 87΄ λ.τρ. Ριέρα), ΜπαράλεςΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Στέφενς, Λάρσον, Ντιουσέ (62΄ Στάικος), Γκερέρο, Ντικό (57΄ Μπουζούκης), Βούρος, Διαμαντής, …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss