Super League: Παναθηναϊκός για πρωτάθλημα! Νίκησε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και «6 στα 6» – Η βαθμολογία

Super League: Ο Παναθηναϊκός νίκησε με ανατροπή (2-1) τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα κι πανηγύρισε την έκτη του νίκη σε ισάριθμα ματς, δείχνοντας ότι φέτος είναι ικανός να επιστρέψει στην κορυφή.

Σκληρό «καρύδι» για τους «μεγάλους» ο Βόλος, νίκησε τον Άρη
Ο Βόλος μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ και την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, επικράτησε και του Άρη με 2-0. Η ομάδα της Μαγνησίας απέδειξε ξανά ότι έχει βρει τον τρόπο να βάζει δύσκολα στους «μεγάλους».

Ο Βόλος πανηγύρισε το δεύτερο συνεχόμενο «τρίποντο» στην έδρα του, καθώς πέτυχε δύο γκολ σε διάστημα πέντε λεπτών. Ουσιαστικά οι παίκτες του Κώστα Μπράτσου εκμεταλλεύτηκαν την ανωτερότητα τους στο πρώτο μέρος.
Μετά την ανάπαυλα, οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Άλχο στο 55’ κι ο Άρης πίεσε για να μπει ξανά στο ματς. Δεν τα κατάφερε, όμως, κι έτσι έφυγε ηττημένος από το Πανθεσσαλικό.

Βόλος – Άρης 2-0slgr.gr

Διαιτητής: Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας).Κίτρινες: Ουές, Τσοκάνης, Μπαριέντος Ντέλετιτς, Λούνα – Παπέ Σεΐκ, Ιτούρμπε, Φαμπιάνο.Κόκκινες: Άλχο (55′).ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Ουές, Μπαριέντος, Τσοκάνης, Φερνάντες, Μεσκίδα (64′ Ματίγια), Ντέλετιτς (70′ Πίρινεν), Οζέγκοβιτς (86′ Κούτσιας).ΑΡΗΣ (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Πίρσμαν (46′ Ενκουλού), Μαζικού, Νταμπό (68′ Γκρέι), Παπέ Σεΐκ (46′ Ματέο Γκαρσία), Μαντσίνι, Μανού Γκαρθία, Ιτούρμπε (79′ Καμάτσο), Πάλμα (74′ Ζερβινιό).
ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κώστας Μπράτσος (Βόλ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss