Super League: Σκληρό «καρύδι» για τους «μεγάλους» ο Βόλος, νίκησε τον Άρη

Super League: Ο Βόλος μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ και την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, επικράτησε και του Άρη με 2-0.

Η ομάδα της Μαγνησίας απέδειξε ξανά ότι έχει βρει τον τρόπο να βάζει δύσκολα στους «μεγάλους».
Ο Βόλος πανηγύρισε το δεύτερο συνεχόμενο «τρίποντο» στην έδρα του, καθώς πέτυχε δύο γκολ σε διάστημα πέντε λεπτών. Ουσιαστικά οι παίκτες του Κώστα Μπράτσου εκμεταλλεύτηκαν την ανωτερότητα τους στο πρώτο μέρος.

Μετά την ανάπαυλα, οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Άλχο στο 55’ κι ο Άρης πίεσε για να μπει ξανά στο ματς. Δεν τα κατάφερε, όμως, κι έτσι έφυγε ηττημένος από το Πανθεσσαλικό.

Βόλος – Άρης 2-0slgr.gr

Διαιτητής: Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας).Κίτρινες: Ουές, Τσοκάνης, Μπαριέντος Ντέλετιτς, Λούνα – Παπέ Σεΐκ, Ιτούρμπε, Φαμπιάνο.Κόκκινες: Άλχο (55′).ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Ουές, Μπαριέντος, Τσοκάνης, Φερνάντες, Μεσκίδα (64′ Ματίγια), Ντέλετιτς (70′ Πίρινεν), Οζέγκοβιτς (86′ Κούτσιας).ΑΡΗΣ (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Πίρσμαν (46′ Ενκουλού), Μαζικού, Νταμπό (68′ Γκρέι), Παπέ Σεΐκ (46′ Ματέο Γκαρσία), Μαντσίνι, Μανού Γκαρθία, Ιτούρμπε (79′ Καμάτσο), Πάλμα (74′ Ζερβινιό).

Ο Ολυμπιακός «χαμογέλασε» στην επιστροφή του Μίτσελ
Στο ντεμπούτο του Μίτσελ στον πάγκο του, ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 του Ατρομήτου στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα και πηγαίνουν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στον αγώνα με την Καραμπάγκ, για την 3η αγωνιστική του Europa League.
Μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδα του Πειραιά ήταν ο Σεντρίκ Μπακαμπού, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα. Το πρώτο με πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και το δεύτερο στο 68ο λεπτό.
Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά από το ξεκίνημα, αλλά αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες από τον μαχητικό Ατρόμητο, ο οποίος πίεσε ψηλά. Ο Μπακαμπού είχε ορισμένες καλές στιγμές μέχρι να βρει δίχτυα, ενώ η μεγαλύτερη ευκαιρία, όσο το σκορ ήταν στη «λευκή» ισοπαλία ήταν φυσικά η απόκρουση του Γιαννιώτη στο πέναλτι του Ελ Αραμπί στο 38ο λεπτό.

Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-0slgr.gr

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδα)Κίτρινες: Μασούρας – Κιβρακίδης, Γκονζάλες, Μουνίθ, ΡομπάιγΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Τζολάκης, Βρσάλ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss