Super League: Τα βλέμματα στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, Άρης – ΠΑΟΚ – Οι μεταδόσεις της ημέρας

Super League: Το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, Άρης – ΠΑΟΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η ώρα για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς έφτασε! Ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο «Κλ. Βικελίδης».
Οι «κίτρινοι», μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό, απομάκρυναν τον Χερμάν Μπούργος και βρίσκονται εν αναμονή της έλευσης του νέου προπονητή. Στον πάγκο θα κάτσει ο Τόλης Τερζής.

Ο Άρης θα επιδιώξει να αναπτερώσει την ψυχολογία του με ένα θετικό αποτέλεσμα στο μεγάλο ματς της πόλης. Από την άλλη, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έκανε έστω και δύσκολα το «2 στα 2» και θα ψάξει την τρίτη νίκη σε ισάριθμα ματς, στο πρώτο πραγματικό τεστ στο πρωτάθλημα.
Την ίδια ώρα, η ΑΕΚ δίνει δεύτερο σερί παιχνίδι στο «Γεώργιος Καμάρας» (21:30), με την ελπίδα πως δε θα την πατήσει απέναντι στον – «πληγωμένο» από τραυματισμούς – ΠΑΣ Γιάννινα, όπως έγινε στο ματς με τον Βόλο. Αξίζει να υπογραμμίσουμε ότι αυτό είναι το τελευταίο ματς των «κιτρινόμαυρων», πριν μπουν στο νέο τους γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στο Περιστέρι, Ατρόμητος και Παναιτωλικός θέλουν να επιβεβαιώσουν πως φέτος θα είναι πολύ πιο ανταγωνιστικοί σε σχέση με την περασμένη σεζόν, έχοντας ήδη από μια νίκη. Μισή ώρα αργότερα, στο Πανθεσσαλικό, ο Βόλος είναι το φαβορί κόντρα στον ΟΦΗ, έχοντας και την ψυχολογία μετά το «διπλό» επί της ΑΕΚ, τη στιγμή που οι Κρητικοί είναι οι μόνοι που παραμένουν στο «μηδέν».

Τα αποτελέσματα κι οι μεταδόσεις της 3ης αγωνιστικής στη Super League
Σάββατο (3/9)

Κυριακή (4/9)

Ατρόμητος – Παναιτωλικός (18:30 – Novasports Prime)
Βόλος – ΟΦΗ (19:00 – CosmoteSport1HD)
ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα (21:30 – CosmoteSport1HD)
Άρης – ΠΑΟΚ (21:30 – Novasports Prime)

Η βαθμολογία της Super Leagueslgr.gr

Σχετικές ειδήσεις


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss