Super Mammy: Δεν ήταν η σωστή περίοδος για τον ΑΝΤ1 να βγάλει ένα τέτοιο προϊόν

Διχασμένο φαίνεται πως είναι το τηλεοπτικό κοινό σχετικά με το «Super Mammy» του ΑΝΤ1, την νέα σειρά που φέρει την υπογραφή του Μάρκου Σεφερλή, ο οποίος πρωταγωνιστεί κιόλας, στο ρόλο της μαμάς «Χαρίκλειας».

Γρηγόρης Μελάς: «Ίσως ήταν και λίγο χοντροκομμένο το συγκεκριμένο αστείο και τελικά δεν έδωσε και τίποτα»

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα», το πρωί της Τρίτης (26/04), ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μελάς σχολίασε τον Μάρκο Σεφερλή, το «Super Mammy» αλλά και το χιούμορ του ηθοποιού το οποίο σχολιάστηκε αρνητικά.

«Παραδίνουμε σημασία σε κάποια πράγματα που αν ήταν άλλη εποχή δεν θα δίναμε. Αν δεν ήταν ο Σεφερλής και ήταν κάποιος άλλος, ίσως να μην του δίναμε αυτήν την τρομακτική σημασία. Ίσως ήταν και λίγο χοντροκομμένο το συγκεκριμένο αστείο και τελικά δεν έδωσε και τίποτα. Θα μπορούσε να το είχε αποφύγει» σχολίασε ο Γρηγόρης Μελάς αναφορικά με το αστείο περί βιασμού το οποίο ακούστηκε στο «Super Mammy».

«Έχει σημασία από ποιο πρίσμα βλέπουμε κάποιες καταστάσεις»

«Σε αυτήν την περίοδο του politically correct μην ακυρώνουμε τη δραματολογική ανάλυση κάποιων έργων. Έτσι μπορεί να ακυρωθεί και ο Αριστοφάνης. Έχει σημασία από ποιο πρίσμα βλέπουμε κάποιες καταστάσεις» είπε στη συνέχεια ο τηλεκριτικός, εκφράζοντας τη θέση του να μην φτάνουμε στα άκρα.

Η άποψη του Ανδρέα Μικρούτσικου για το «Super Mammy»

«Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι συγκεκριμένος άνθρωπος τρώει από τα έτοιμα. Κάνει Δελφινάριο μέσα σε ένα project. Εκεί είναι οι ευκολίες του» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος παίρνοντας θέση για την συγκεκριμένη σειρά.

«Ο ΑΝΤ1 παίρνει ένα προϊόν του BBC λίγο παλιό και το κάνει Δελφινάριο. Δεν ήταν η σωστή περίοδος για τον ΑΝΤ1 να βγάλει ένα τέτοιο προϊόν. Επιλογή του. Θα το λουστεί σε όλη την επιτυχία ή αποτυχία του» πρόσθεσε ο Γρηγόρης Μελάς.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss