Super Mammy – Μπιμπίλας: Συμβουλεύει όσους δυσανασχετούν με τη σειρά να αλλάξουν κανάλι

Το «Super Mammy» είναι η νέα σειρά του ΑΝΤ1 η οποία φέρει την υπογραφή του Μάρκου Σεφερλή και στην οποία πρωταγωνιστεί επίσης. Εκτός όμως από τον Μάρκο Σεφερλή, πλήθος ηθοποιών συμπρωταγωνιστούν σε αυτή τη σειρά, ενώ αρκετοί είναι και εκείνοι που κάνουν guest εμφανίσεις.

Από το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Super Mammy» καταγράφηκαν πολλές αρνητικές αντιδράσεις σχετικά με το χιούμορ το οποίο αναπαράγεται. Ανάμεσα στις guest εμφανίσεις ήταν και αυτή του Σπύρου Μπιμπίλα, ο οποίος δέχθηκε άσχημη κριτική για αυτή του τη συμμετοχή  στην σειρά.

Οι τηλεοπτικές κάμερες και οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν τον Σπύρο Μπιμπίλα σε έξοδο του και τον ρώτησαν για τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το «Super Mammy».

«Δεν το βλέπω αυτό που δεν μου αρέσει»

Αρχικά, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε: «Αυτοί που δυσανασχετούν με τη σειρά ή με κάθε είδους σειρά, όπως δυσανασχετώ κι εγώ με διάφορα reality και “εκπομπές βόθρου” όπως τις λέω, αλλάζω κανάλι. Δεν το βλέπω αυτό που δεν μου αρέσει».

«Το θεωρώ λίγο ανήθικο»

Και συνέχισε λέγοντας με ειλικρίνεια ο ταλαντούχος ηθοποιός: «Το να χυδαιολογείς εις βάρος ενός ανθρώπου που τόσα χρόνια προσφέρει θέατρο σε πάρα πολύ κόσμο, πληρώνει, ξοδεύει πάρα πολλά λεφτά γι’ αυτό που κάνει και είναι και δουλευταράς, το θεωρώ λίγο ανήθικο», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Αν είναι τα ανέκδοτα να ενοχλούν τόσο πολύ τους ανθρώπους επειδή αναπαράγονται, πρέπει λίγο να ξανακοιταχτούμε όλοι στους καθρέφτες μας»

«Αυτό το ανεκδοτάκι το έχει πει ο Λαζόπουλος, το έχουν πει οι ΑΜΑΝ και το έχω ακούσει στα 65 μου χρόνια άπειρες φορές. Αν είναι τα ανέκδοτα να ενοχλούν τόσο πολύ τους ανθρώπους επειδή αναπαράγονται, πρέπει λίγο να ξανακοιταχτούμε όλοι στους καθρέφτες μας», πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ).

«Εάν όλοι ενοχλούνται από κάτι, η σάτιρα δεν θα υπάρχει πια»

«Ή θα πρέπει να σταματήσει η σάτιρα τελείως διότι όπως λέω κάποιοι ενοχλούνται από κάτι. Εάν όλοι ενοχλούνται από κάτι, η σάτιρα δεν θα υπάρχει πια. Αυτό θέλουμε από τη ζωή μας, να μην υπάρχει σάτιρα για τίποτα;», αναρωτήθηκε αμέσως μετά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss