Supercopa: Και τώρα οι δυο τους – Μάχη Ρεάλ-Μπαρτσελόνα στον τελικό (videos)

Τη δική τους μάχη για τον πρώτο τίτλο της σεζόν στην Ισπανία θα δώσουν Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης

Τον πρώτο τίτλο της σεζόν στην Ισπανία θα διεκδικήσουν Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, με τις δυο ομάδες να επιβεβαιώνουν τον τίτλο του φαβορί και να παίρνουν την πρόκριση κόντρα σε Μπέτις και Μπανταλόνα αντίστοιχα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν εντυπωσιακή και επικράτησε 100-69 της Μπέτις του Γιώργου Τσαλμπούρη. Ο Έλληνας φόργουορντ λίγες ημέρες μετά την μεταγραφή του στην ισπανική ομάδα έκανε το ντεμπούτο του έχοντας 10 πόντους και δυο ριμπάουντ.

Για την Ρεάλ Μαδρίτης που θα κοντραριστεί με τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα της Euroleague στο ΟΑΚΑ ο Ντζανάν Μούσα είχε 21 πόντους, ενώ ο Γκάμπριελ Ντεκ σταμάτησε στους  17.

Από εκεί και πέρα, η Μπαρτσελόνα έκανε το καθήκον της και επιβλήθηκε 91-74 της Μπανταλόνα παίρνοντας με τη σειρά της το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Ο Νίκολα Λαπροβίτολα με 26 πόντους (7/10 τρίποντα) ήταν εξαιρετικός, ενώ 12 πόντους είχε ο Σανλί, και 11 ο Γιουκουμπάιτις.

Ο αγώνας ωστόσο στιγματίστηκε από τον τραυματισμό Σανλί και Τόμιτς, με τους δυο αθλητές να κουτουλάνε πρόσωπο με πρόσωπο.  

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss