Surprise! Η Meghan Markle έκανε ένα διαφορετικό μακιγιάζ και είναι απλά υπέροχη

Δεν την έχουμε συνηθίσει σε αυτές τις αποχρώσεις…

Όσα χρόνια ζούσε στο Παλάτι της Μεγάλης Βρετανίας, η Meghan Markle δεν ήταν και το πιο «ήσυχο» κορίτσι. Ήταν αρκετές οι φορές που είχε «σπάσει» πρωτόκολλα και κανόνες, δείχνοντας την τολμηρή και θαρραλέα πλευρά του εαυτού της. Ποτέ, όμως, δεν είχε εμφανιστεί σε δημόσια εκδήλωση με έντονο μακιγιάζ.

Όπως όλες οι γυναίκες του Παλατιού, έτσι κι εκείνη συνήθισε να επιλέγει διακριτικές nude αποχρώσεις στο make up. Από τις μπεζ, καφέ και χρυσές σκιές, μέχρι τα πολύ απαλά nude-pink κραγιόν της, το μακιγιάζ της μόνο τολμηρό δεν μπορούσες να το χαρακτηρίσεις. Μέχρι τώρα συνέβαινε αυτό, όμως.

Γιατί μόλις πριν λίγες ημέρες, η Meghan Markle αποφάσισε να κάνει την… έκπληξη και να εμφανιστεί μέσω Zoom σε τηλεοπτική συνέντευξη με ένα ανατρεπτικό- για τα δεδομένα της-, αλλά πολύ fresh μακιγιάζ. Η 39χρονη μίλησε για τον Covid-19 στην εκπομπή “Heroes” του CNN-στην πρώτη εμφάνισή της μετά την αποκάλυψη της αποβολής που είχε το περασμένο καλοκαίρι- και στο μακιγιάζ της επέλεξε την απόλυτη μονοχρωμία.

Όπως θα δεις και στο παρακάτω βίντεο, η Meghan για πρώτη φορά χρησιμοποίησε λιλά-berry τόνους, τόσο στη σκιά όσο και στο κραγιόν της. Και, σε συνδυασμό με το λιλά σύνολό της και το background με τον ολάνθιστο κήπο στις ίδιες αποχρώσεις, πραγματικά ήταν super chic. Η αλήθεια είναι πως θα θέλαμε να τη δούμε και με άλλες, τολμηρές επιλογές στο μακιγιάζ, όπως το μπορντό-βουργουνδί κραγιόν ή το smokey eyes! Τι λες; Δεν θα της ταιριάζει πολύ;

Διάβασε ακόμα: Body glow! 11+1 προϊόντα λάμψης για το σώμα γιατί έρχονται Χριστούγεννα

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss