«Survivor»: Ποιος δήλωσε: «Ο Τζέιμς προσπαθεί με δολοπλοκίες να στήσει μια ομάδα» – nassosblog.gr

Ποιος γνωστός παρουσιαστής και πρώην παίκτης του «Survivor 2» σχολίασε τα όσα γίνονται στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης;

«Είμαι από την αρχή με τον Γιώργο Κοψιδά επειδή είναι από την αρχή εκεί, τώρα είμαι και με Ηλία Μπόγδανο. Η θετική ενέργεια που βγάζει σαν άνθρωπος και το ότι παλεύει και πώς προσπαθεί να τους δέσει όλους, μου αρέσει», είπε ο Χάρης Γιακουμάτος καλεσμένος της εκπομπής «Love it».

Όσο για τον Τζέιμς Καφετζή ανέφερε: «Είναι κακό κάρμα για τον Τζέιμς, γιατί όταν προσπαθείς να στήσεις με δολοπλοκίες μια ομάδα και να κάνεις κουμάντο εκεί πέρα για το ποιος θα φύγει, όπως έκανε με τον Chris και τον Αλέξη και θέλει να τους βγάλει κακούς, αυτό γύρισε μπούμερανγκ. Είναι το κάρμα και το λούζεσαι γιατί ότι σπέρνεις θερίζεις. Αυτό που έκανε ο Τζέιμς λάθος, γιατί πάλι από την κακία του να διώξει τον Chris, ήταν ότι δεν ψήφισε σωστά. Θα έπρεπε να ψηφίσει τον Καλίδη αγωνιστικά και μετά να συσπειρώσει την ομάδα να ψηφίσουν την Ελευθερία Ελευθερίου.

Ο λάκκος που πέφτεις μέσα, είναι όταν έχεις την αποδοχή των υπολοίπων, επειδή φέρνεις πόντους, θεωρείς ότι είσαι ο αρχηγός και ο βασιλιάς. Αρχίζει και διογκώνεται αυτό μέσα σου κι αν δεν έχεις την πειθαρχία να το μαζέψεις, το χάνεις. Αυτό που έδειξε ο Τζέιμς είναι πως έχει αναλώσιμα τα πιόνια του ανά πάσα ώρα και στιγμή, χρησιμοποιώντας αυτά που του έχουν πει για να τους χτυπήσει. Αρχίζει και τσακίζει ένα ένα τα κομμάτια των συμπαικτών του».

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss