“Survivor” – Στον τάκο ξανά η “μπλέ” ομάδα. Η απόφαση του Παππά και του Κρίς… και η ασυλία – nassosblog.gr

Χοντραίνει το παιχνίδι και αυτόματα κορυφώνεται η κόντρα μεταξύ της “ομάδας των δυο” και των υπόλοιπων στους “Μπλέ”. Είναι δεδομένο πώς η πονηριά του Αλέξη και η ανάγκη του Σταμούλη να γίνει γνωστός μέσα απο το παιχνίδι…. έχουν κάνει το ντουέτο αυτό απωθητικό για το τηλεοπτικό κοινό.

Απο την άλλη η πονηριά του Τζεϊμς να βγάλουν στον τάκο τον δικηγόρο… έχει στόχο και σκοπό. Ν΄αποδυναμώσει εντελώς τον Παππά… ο οποίος σε περίπτωση αποχώρησης του “δικού του” θα μείνει μόνος και έρημος.

«Με θεωρούν τόσο κακό ως άνθρωπο και ως παίκτη που με πουλάνε σε ένα φτηνοπάζαρο κάπου στα άχρηστα στον πάγκο ενός παζαριού.  Αυτή η υποτίμηση στο άτομό μου δεν θα τους βγει σε καλό και σύντομα θα πω τον τελευταίο μου λόγο»

  • Και ο τελευταίος λόγος του… τουλάχιστον για σήμερα είναι να μην παίξει στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας.Όπως και η ουρά του. Ο Κρίς. 

Αυτό αποδυναμώνει κι άλλο την Μπλέ ομάδα… και όπως όλα δείχνουν αυτή η απώλεια οδηγεί σε δεύτερη ήττα. Θα γίνει έτσι; Θα βγούν στον τάκο και πάλι; Μένει να το δούμε μέσα στην ημέρα και να σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss