«Survivor 5»: Τι δήλωσε ο σύντροφος της Μυριέλλας μετά τα φιλιά με τον Κατσαούνη

Θέμα συζήτησης έχει γίνει η Μυριέλλα Κουρεντή για τη σχέση της με τον Γιώργο Κατσαούνη στο «Survivor 5», ειδικά μετά τα φιλιά που αντάλλαξαν οι δυο τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο σύντροφος της παίκτριας των Διασήμων, Γιάννης Λυγνός, μίλησε για το θέμα στην εκπομπή «Love it» του ΣΚΑΪ, τονίζοντας, μεταξύ άλλων: «Όσον αφορά τις σκηνές με τον Κατσαούνη δεν με τάραξαν και από τη στιγμή που δεν ενοχλούμαι εγώ, δεν καταλαβαίνω γιατί να ενοχληθεί κάποιος άλλος».

«Αυτή τη στιγμή η Μυριέλλα βρίσκεται σε άθλιες συνθήκες, βιώνει ανελέητη πείνα και κακουχίες»

Αναλυτικά στη δήλωσή του στην εκπομπή ο σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή ανέφερε: «Επειδή το όλο ζήτημα με τη Μυριέλλα έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις δεν θα ήθελα να μιλήσω πολύ γι’ αυτό ξανά. Ήδη έκανα κάποιες δηλώσεις στο “Hello” και είπα ότι είμαστε και οι δύο αυθόρμητα, γνήσια και ευαίσθητα άτομα. Αυτή τη στιγμή η Μυριέλλα βρίσκεται σε άθλιες συνθήκες, βιώνει ανελέητη πείνα και κακουχίες».

«Άμα ζούσαμε παρόμοιες καταστάσεις δεν ξέρει κανείς μας πώς θα αντιδρούσε»

Και συνέχισε λέγοντας: «Κοιμάται σε βρεγμένα σανίδια και επίσης δέχεται ένα τεράστιο ψυχολογικό πόλεμο από την ομάδα της. Άμα ζούσαμε παρόμοιες καταστάσεις δεν ξέρει κανείς μας πώς θα αντιδρούσε. Μέσα από αυτές τις δηλώσεις μου, ήθελα να δείξω τη γλυκιά μου συμπαράσταση στη Μυριέλλα, καθώς γνωρίζω ότι θα βρεθούν άνθρωποι να την κακολογήσουν».

«Όσον αφορά τις σκηνές με τον Κατσαούνη δεν με τάραξαν»

Και πρόσθεσε αμέσως μετά: «Εμένα και τη Μυριέλλα μας ενώνει μια σχέση αγάπης για τη μουσική πάνω απ’ όλα και τη στηρίζω σε οτιδήποτε την κάνει να νιώθει όμορφα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες στο παιχνίδι. Όσον αφορά τις σκηνές με τον Κατσαούνη δεν με τάραξαν και από τη στιγμή που δεν ενοχλούμαι εγώ, δεν καταλαβαίνω γιατί να ενοχληθεί κάποιος άλλος».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss