Survivor All Star: Τα «σημάδια» συμμετοχής του Γιώργου Αγγελόπουλου

Survivor All Star: Ο «Ντάνος» θεωρείται πλέον σίγουρο ότι θα συμμετάσχει στο παιχνίδι. «Γρίφος» το αν θα μπει από την αρχή ή στην πορεία του ριάλιτι επιβίωσης.

Ένα από τα μεγάλα τηλεοπτικά ερωτηματικά της χειμερινής περιόδου, είναι το αν θα συμμετάσχει στο Survivor All Star ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο «Ντάνος» που στην επαναφορά του παιχνιδιού στις οθόνες μας το 2017 έκανε θραύση και πήρε την πρώτη θέση, είναι περιζήτητος και δεδομένα η Acun Media θα τον ήθελε στο παιχνίδι. Το τελευταίο διάστημα, λοιπόν, έχουν πληθύνει τα σημάδια που δείχνουν ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα συμμετάσχει κανονικά στο παιχνίδι.
Όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή «Γεια σου», του ΣΚΑΪ όπου να σημειωθεί ότι προβάλλεται το Survivor, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει ήδη περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις έτσι ώστε να συμμετάσχει στο παιχνίδι. Παράλληλα, στην ίδια εκπομπή αναφέρθηκε ότι έχει ακυρώσει όλες τις υποχρεώσεις του για τον Ιανουάριο. Αυτό ισχυροποιεί το σενάριο της συμμετοχής του από την αρχή στο παιχνίδι, αφού η πρεμιέρα θα γίνει στις 8 Ιανουαρίου.

Στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», της Ναταλίας Γερμανού, από την άλλη, μεταδόθηκε η πληροφορία ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος ναι μεν είναι έτοιμος να μπει στο παιχνίδι αλλά όχι από την αρχή. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, ο νικητής του 2017 θέλει να δει τα πρώτα επεισόδια, να «μετρήσει» τα δεδομένα και στη συνέχεια να πει το τελικό «ναι» για την είσοδό του στο παιχνίδι.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss