«Survivor»: Αυτές είναι οι προσθήκες για Διάσημους και Μαχητές

Τρεις νέοι παίκτες μπαίνουν στο «Survivor 5», όπως έγινε γνωστό από την εκπομπή «Love It» του ΣΚΑΪ, η οποία έκανε και την παρουσίασή τους.

Μια προσθήκη θα γίνει στην ομάδα των Διασήμων και πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, τον Άρη Σοϊλέδη. Ο ποδοσφαιριστής είναι 30 ετών, γεννήθηκε στη Θήβα τον Φεβρουάριο του 1991, ενώ οι φίλοι του φοβούνται ότι θα πεινάσει πάρα πολύ, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή. Ο ίδιος δηλώνει έτοιμος να φτάσει στον τελικό του «Survivor 5».

Η επόμενη παίκτρια, την οποία θα δούμε να εντάσσεται στην ομάδα των Μαχητών, είναι η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου, παγκόσμια πρωταθλήτρια κωπηλασίας. Είναι από τη Θεσσαλονίκη και είναι 24 ετών. «Έχει πάρα πολλές διακρίσεις και έχει σημειώσει μοναδικές επιτυχίες μέχρι χρυσά μετάλλια στο παγκόσμιο και το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα», ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Love It».

Τελευταία προσθήκη στην ομάδα των Μαχητών είναι ο Αντρέας Ματθαιάκης, 28 ετών, είναι επαγγελματίας παίκτης πόκερ, έχει σπουδάσει οικονομικές επιστήμες και ζει στην Αθήνα.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Love It» του ΣΚΑΪ:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss