«Survivor»: Για ποιο λόγο αποχώρησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου;

Στο χθεσινό επεισόδιο του «Survivor», κατά τη διάρκεια των συζητήσεων με τις δυο ομάδες, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αποχωρεί οικειοθελώς.

«Θέλω να σας ενημερώσω ότι μόλις έμαθα ότι ο Γιάννης Χατζηγεωργίου πρέπει να αποχωρήσει για οικογενειακούς του λόγους οι οποίοι προϋπήρχαν»

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης διέκοψε την ροή και αιφνιδίασε τόσο τους παίχτες, όσο και το τηλεοπτικό κοινό, αναφέροντας: «Παιδιά, με συγχωρείτε για την διακοπή απλά έχουμε μια ενημέρωση της τελευταίας στιγμής και πρέπει να σας την μεταφέρω. Είναι αρκετά σημαντική και έχει να κάνει με τη συνέχεια του παιχνιδιού και τις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν. Θέλω να σας ενημερώσω ότι μόλις έμαθα ότι ο Γιάννης Χατζηγεωργίου πρέπει να αποχωρήσει από το “Survivor” για οικογενειακούς του λόγους οι οποίοι προϋπήρχαν».

«Μίλησα με τον ΣΚΑΪ και μου διευκρίνισαν ότι ο λόγος δεν είναι ακριβώς οικογενειακός»

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα», το πρωί της Πέμπτης, όταν αναφέρθηκαν στο θέμα, ο Γιάννης Πουλόπουλος είπε τα εξής: «Μίλησα με τον ΣΚΑΪ και μου διευκρίνισαν ότι ο λόγος δεν είναι ακριβώς οικογενειακός. Είναι προσωπικοί οι λόγοι που τον έκαναν να πάρει αυτή την απόφαση».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss