Survivor: Η πρώτη ανάρτηση του Κατσαούνη και η δημόσια συγνώμη

Παρελθόν αποτελεί πλέον από το Survivor ο Γιώργος Κατσαούνης, ύστερα από την σχετική ανακοίνωση του παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργου Λιανού σε προηγούμενο επεισόδιο.

Γιατί βρέθηκε εκτός παιχνιδιού ο Κατσαούνης;

Ο λόγος είναι η απαράδεκτη ενέργεια του παίκτη της κόκκινης ομάδας να κινηθεί επιθετικά, τη νύχτα στην καλύβα, προς τον συμπαίκτη του, Τάκη Καραγκούνια. Κάτι που βεβαίως παραβιάζει βασικό κανόνα του Survivor.

Η πρώτη ανάρτηση του πρώην παίχτη του Survivor

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, λοιπόν, ο Γιώργος Κατσαούνης θέλησε να μοιραστεί τις δικές του σκέψεις για αυτή την εξέλιξη και να ζητήσει μια δημόσια συγνώμη.

Ειδικότερα, ο «Τσακατσούκας» του Survivor έγραψε χαρακτηριστικά: «Θέλω να πω ένα ευχαριστώ και ένα συγνώμη στον κόσμο που με στήριξε από κάθε γωνιά της Ελλάδας φανατικά. Γνωρίζω ότι θέλατε να με δείτε στον τελικό αλλά το έπαθλο για εμένα είστε εσείς… ΛΟΧΑΓΌΣ».

Δείτε την ανάρτησή του:

Αυτή τη δημοσίευση, ο πρώην παίκτης του Survivor, Γιώργος Κατσαούνης, επέλεξε να τη συνοδεύσει με έναν στιγμιότυπο από τον στίβο μάχης και να συγκεντρώσει πλήθος θετικών σχολίων στον προσωπικό του λογαριασμό.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss