Survivor: Η σκληρή απάντηση της Acun Medya στη Σοφία Μαργαρίτη για την αγωγή που κατέθεσε

Η «μαχήτρια», που συμμετείχε το 2021 στο Survivor, αποχώρησε έπειτα από τραυματισμό στο πόδι και τώρα στρέφεται εναντίον της παραγωγής του ριάλιτι.

Έντονη διαμάχη φαίνεται ότι έχουν ο Τούρκος Παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί και η πρώην παίκτρια του «Survivor 4» Σοφία Μαργαρίτη. Η «μαχήτρια», που συμμετείχε το 2021 στο παιχνίδι, αποχώρησε έπειτα από τραυματισμό στο πόδι και τώρα στρέφεται εναντίον της παραγωγής του ριάλιτι του ΣΚΑΪ.
Συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης, ο δικηγόρος της Σοφίας Μαργαρίτη, Απόστολος Λύτρας, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την αγωγή που κατέθεσε κατά του «Survivor» η πελάτισσά του.

«Η αγωγή κατατέθηκε, περιμένουμε τώρα μέσα στο επόμενο διάστημα να συζητηθεί η συγκεκριμένη αγωγή που ζητά για την ηθική βλάβη που έχει υποστεί, είναι 200.000 ευρώ και περιμένουμε να δούμε τι θα αποφασίσουν τα ελληνικά δικαστήρια», είπε ο γνωστός δικηγόρος.

Σοφία Μαργαρίτη

«Θέλω να σας εξηγήσω τι γίνεται με αυτό το παιχνίδι γιατί ο κόσμος δεν το γνωρίζει. Πηγαίνοντας εκεί κάποιος, ας τους πούμε παίκτες, τον βάζουν να υπογράψει μία σύμβαση η οποία είναι άκρως καταχρηστική σε όλους τους όρους, ότι δηλαδή η παραγωγή δεν φέρει ευθύνη για τίποτα. Είτε πάει κάποιος εκεί λοιπόν, και πεθάνει από ασιτία ή τραυματιστεί ή γίνει λάθος διάγνωση, η παραγωγή δεν έχει καμία ευθύνη, αυτό τους βάζουν να υπογράψουν. Το υπογράφουν μεν αλλά είναι καταχρηστικός. Ο νόμος υπερτερεί της υπογραφής. Εκμεταλλεύονται …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss