Survivor: Κατέρρευσε ο Νίκος Γιάννης για το πρόβλημα υγείας της μητέρας του

Λίγες ώρες μετά τη δεύτερη υποψηφιότητα στο Survivor, αυτή της Θωμαϊδας Εμμανουηλίδου, οι στρατηγικές και οι κλίκες πήραν… φωτιά στην καλύβα του Αγίου Δομινίκου!

Συγκεκριμένα, όπως είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, ο Νίκος Γιάννης δε δίστασε να μιλήσει με λόγια αιχμηρά για όσα είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου, αποκαλύπτοντας και ο ίδιος το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν η μητέρα του.

«Σε πληροφορώ ότι εγώ, όταν μεγάλωσα, δεν είχα ούτε μπάνιο μέσα στο σπίτι και κάναμε με την κατσαρόλα μπάνιο»

«Όπως λες Ασημίνα μου εσύ ότι “εγώ δεν έχω φοβηθεί τον καρκίνο που πέρασε ο πατέρας μου”, θα σου πω ότι και εγώ κόντεψα να χάσω την μάνα μου όταν μπήκε στο νοσοκομείο από μια ασθένεια, που δεν ήταν καρκίνος, αλλά κάτι ακόμα χειρότερο. Σε πληροφορώ ότι εγώ, όταν μεγάλωσα, δεν είχα ούτε μπάνιο μέσα στο σπίτι και κάναμε με την κατσαρόλα μπάνιο. Όταν δεν είχαμε ρούχο να βάλουμε στο σχολείο που είχαν όλα τα άλλα παιδιά, τι να μου πεις τώρα εσύ εμένα και να μου επιτεθείς για φοβίες» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παίκτης του Survivor, δίχως να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

«Αν Ασημίνα μου δοκιμαστείς στη ζωή από τέτοιες καταστάσεις, θα καταλάβεις ότι η ζωή είναι πολύ πιο απλή και δεν είναι ένα Survivor και ένας τελικός»

«Παρόλα αυτά, όμως, εγώ μπορεί να τα έχω ζήσει αυτά, αλλά αυτά με έχουν κάνει ακόμα δυνατότερο και ο Θεός με αυτά τα μαθήματα μου έδωσε να καταλάβω ότι στη ζωή πρέπει να εκτιμάμε κάποια πράγματα και να μην εναντιωνόμαστε. Αν Ασημίνα μου δοκιμαστείς στη ζωή από τέτοιες καταστάσεις, θα καταλάβεις ότι η ζωή είναι πολύ πιο απλή και δεν είναι ένα Survivor και ένας τελικός. Η ζωή είναι άνθρωποι, φιλίες και στηρίγματα» πρόσθεσε, επίσης, ο Νίκος Γιάννης.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss