Suunto 5 Peak Review

Όταν ακούμε “fitness watch” συνήθως έρχεται στο μυαλό κάτι ογκώδες και βαρύ, όμως το Suunto 5 Peak σκοπεύει να αλλάξει την αντίληψη του κόσμου για το τι εστί “fitness watch”. 

Όταν ακούμε “fitness watch” συνήθως έρχεται στο μυαλό κάτι ογκώδες και βαρύ, όμως το Suunto 5 Peak σκοπεύει να αλλάξει την αντίληψη του κόσμου για το τι εστί “fitness watch”. Με τις γνωστές και αξιόπιστες τεχνολογίες της Suunto και νέο, εκλεπτυσμένο σχεδιασμό για να προσεγγίσει όσους ψάχνουν κάτι πιο διακριτικό για όλη τη διάρκεια της ημέρας χωρίς να ρίξουν τις απαιτήσεις τους εκεί που μετράει – στην άθληση κι ό,τι συνδέεται με αυτή.Το Suunto 5 Peak βρέθηκε στα χέρια μας κι εμείς μοιραζόμαστε την άποψή μας για αυτό, έχοντας περάσει αρκετές ημέρες μαζί του χρησιμοποιώντας το ως το βασικό ρολόι μας στη θέση του smartwatch που κατά τα άλλα βρίσκεται στον καρπό μας.
Ξεκινάμε από ένα εξαιρετικά βασικό χαρακτηριστικό: το βάρος. Με μόλις 39 γραμμάρια, είναι από τα ελαφρύτερα που κυκλοφορούν και είναι ανεπαίσθητο στον καρπό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Σε αυτό συνεισφέρει το υλικό του σώματος, που είναι κατασκευασμένο από πλαστικό αλλά για πιο κομψό φινίρισμα διαθέτει στεφάνη από ανοξείδωτο ατσάλι.

Για να γλιτώσει μερικά επιπλέον γραμμάρια βάρους, το Suunto 5 Peak διαθέτει πλαστική οθόνη αντί γυάλινης, κάτι που δεν μας εντυπωσιάζε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss