Σβεντ: «Αγαπημένος προπονητής ο Μπαρτζώκας, απόμακρος ο Ιτούδης»

Το εγκώμιο του Γιώργου Μπαρτζώκα έπλεξε ο Αλεξέι Σβεντ, ο οποίος δεν αισθάνεται το ίδιο για τον Δημήτρη Ιτούδη

Μέλι στάζει ο Αλεξέι Σβεντ για τον Γιώργο Μπαρτζώκα με τον οποίο συνεργάτηκε (το 2017-2019) στην Χίμκι.

Ο 33χρονος γκαρντ κατατάσσει τον Έλληνα προπονητή ανάμεσα στους τρεις καλύτερους που είχε συνεργαστεί στην καριέρα του. Όμως, δεν αισθάνεται το ίδιο για τον Δημήτρη Ιτούδη, με τον οποίο συνεργάστηκε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

«Μου άρεσε πολύ η δουλειά που έκανα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, τον Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος είναι ένας πολύ καλός προπονητής, εξαιρετικός ψυχολόγος, ενώ πολύ καλός προπονητής είναι και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Αν και ο τελευταίος έκανε πολύ σκληρές προπονήσεις. Αυτούς τους τρεις ξεχωρίζω για κορυφαίους προπονητές που έχω συνεργαστεί», δήλωσε ο Αλεξέι Σβεντ στο «sport-express.ru».

Στο δημοσίευμα έγινε η αποκάλυψη ότι το 2017 η Χίμκι ήταν πολύ κοντά στον Ντέιβιντ Μπλατ, αλλά στο τέλος η συμφωνία χάλασε και έτσι υπέγραψε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, με τον Σβεντ να απαντάει: «Δεν το ήξερα αυτό. Αλλά, είμαι χαρούμενος που συνεργάστηκα με τον Μπαρτζώκα. Μου άρεσε αυτή η συνεργασία».

Αναφορικά με τις διαφορές ανάμεσα στον νέο προπονητή της ΤΣΣΚΑ, Εμίλ Ραΐκοβιτς και τον πρώην Δημήτρη Ιτούδη, εξήγησε: «Πρόκειται για δύο διαφορετικές προσωπικότητες. Ο Εμίλ επικοινωνεί περισσότερο με τους παίκτες, δίνει ελευθερίες και κάνει φίλους. Μπορείς να τον προσεγγίσεις εύκολα, να τους πει τη γνώμη σου και να συζητήσεις διάφορα. Ο Ιτούδης είναι διαφορετικός. Έχει τη δική του άποψη και δεν τον προσεγγίζεις εύκολα».

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss