Sweet November: 10+1 μανικιούρ για να καλωσορίσουμε το νέο μήνα

11 nail art για τον ενδέκατο μήνα 

Πόσο γρήγορα ήρθε ο Νοέμβριος; Είμαστε μόλις ένα μήνα μακριά από τα Χριστούγεννα αλλά νιώθουμε σα να μην πέρασε και τόσος καιρός από την περιπέτεια της πρώτης καραντίνας. Πέρασε όμως αρκετός… Ήρθε μία περίεργη άνοιξη και έφυγε, αποχαιρετίσαμε ένα περίεργο καλοκαίρι και ζήσαμε πολύ περίεργους φθινοπωρινούς μήνες ώσπου να φτάσουμε να πούμε “Καλό Νοέμβρη”. Κάθε μέρα ξημερώνει και μία νέα περιπέτεια αλλά -όπως έχουμε πει πολλές φορές- όλα θα πάνε καλά αρκεί να έχουμε θετική σκέψη. 

Δεν θα καλωσορίσουμε λοιπόν τον Νοέμβριο με γκρίνια. Θα τον καλωσορίσουμε με χαμόγελο και θετική ενέργεια. Θα σκεφτόμαστε τα καλά αντί για τα άσχημα και θα είμαστε συνεπείς. Κάπως έτσι θα περάσει και αυτό το διάστημα και θα φτάσουμε να λέμε “Για πότε ήρθε το καλοκαίρι”. Σήμερα λοιπόν σου ευχόμαστε καλό μήνα με χαμόγελο, αισιοδοξία και με μία υπέροχη λιακάδα! 

Πιστές στο ραντεβού μας, κάναμε την αναζήτησή μας στο internet για τα πιο όμορφα μανικιούρ, αφού ήρθε η ώρα του ποτ πουρί της Κυριακής, και βρήκαμε ίσως τα ομορφότερα που έχουμε ανακαλύψει ποτέ. Μάλιστα, διαλέξαμε 10+1, όχι μόνο δέκα αλλά ούτε και παραπάνω, για να γιορτάσουμε τον Νοέμβριο που είναι o ενδέκατος μήνας και τα βάλαμε στην παρακάτω gallery. 

POSITIVE THINKING

Θέλουμε λοιπόν αυτή την Κυριακή να αδειάσεις το μυαλό σου για λίγο, να καθίσεις κοντά σε ένα παράθυρο για να σε λούζει η λιακάδα και να χαζέψεις αυτή τη χαρούμενη gallery. Όλα θα πάνε καλά αν το πιστέψουμε και αν είμαστε επιμελείς. Θα το δεις… Καλό μήνα! 

Διάβασε ακόμα: Είναι Σάββατο και μαζί με τον espresso μας θα απολαύσουμε #EspressoNails

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss