Συγκίνησε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης για την συνεργασία με ηθοποιούς με σύνδρομο Down στον «Γιατρό»

Στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ φιλοξενήθηκε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης με αφορμή την σειρά «Ο Γιατρός» στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και την σκηνοθεσία που υπογράφει στην παράσταση Humans.

Η σπάνια εξομολόγηση του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη για τον 18χρονο γιο του  και την πρώην σύντροφο του | in.gr

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πρόσφατη τηλεοπτική συνύπαρξη με δυο παιδιά που έχουν σύνδρομο Down στο τελευταίο επεισόδιο της δραματικής σειράς του Alpha.

Ειδικότερα, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης εξομολογήθηκε πως «ήταν μια αδιανόητη εμπειρία! Αδιανόητη! Δεν μου έχει ξανασυμβεί και μάλιστα οφείλω να ομολογήσω ότι δεν έχω μεγάλη εξοικείωση γιατί δεν έχει τύχει. Εννοώ πως έχουν έρθει παιδιά στα καμαρίνια και τα λοιπά αλλά δεν έχω συναναστραφεί έναν άνθρωπο για τόση ώρα».

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Ο γιος μου σπουδάζει ιατρική, δεν θα ήθελα να  γίνει ηθοποιός»

«Μιλάμε, βέβαια, για την Λωξάντρα που είναι ένα διαόλι και το αγόρι είναι ο φίλος της, ο πραγματικός της φίλος. Η Λωξάντρα είναι ένα φοβερό διαόλι! Έτυχε να τους δω και σε μια παράσταση της Ελένης Ευθυμίου, τα “Ερωτευμένα άλογα” και αν με ακούει κανείς από τους ανθρώπους που είναι ιθύνοντες πρέπει να ξανανέβει αυτή η παράσταση. Μια πάρα πολύ βαθιά παράσταση για άτομα με αναπηρία αλλά ως προς το πως επιδρά ο έρωτας σε τέτοιες περιπτώσεις» τόνισε ο ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Ήταν τρομερό. Δηλαδή έβρισκα μια γλώσσα να συνεννοηθώ και σιγά σιγά μέσα στο γύρισμα άρχισα να βρίσκω τον τρόπο και να αισθάνομαι πολύ πιο πολύ ο εαυτός μου. Γιατί στην πραγματικότητα αυτό που καταλαβαίνεις είναι ότι εσύ μετακινείσαι. Αυτό το πρόσωπο είναι, μια χαρά, στη θέση του. Πήγα προχθές και διάβασα ένα παραμύθι σε έναν σύλλογο ατόμων με αναπηρία στον Χολαργό και ήταν 70 άτομα μέσα».

«Μια φοβερή εμπειρία για μένα, μετά χαιρόντουσαν και αγκαλιαζόμασταν και μιλούσαμε και λέγαμε άλλα. Έβλεπα πόσο πολύ εύκολο και απαλό είναι για τους ανθρώπους, οι οποίοι εργάζονται εκεί, να υπάρχουν και να επικοινωνούν. Τους είπα πόσο ταπεινά αισθανόμουν εγώ σε σχέση με αυτό που κάνω στην καθημερινότητα και σε σχέση με αυτό που κάνουν εκείνοι. Μου έφυγε τελείως και αισθάνομαι πια ότι είμαι πολύ ικανός να το αντιμετωπίσω αυτό», ανέφερε, αμέσως μετά, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης : Η πρώην σύζυγός του τον στηρίζει - «Είμαι  περήφανη για σένα» | in.gr

«Ελπίζω και πιστεύω πως η προβολή αυτού του επεισοδίου βοήθησε και το κάνει αυτό η σειρά. Ο «Γιατρός» νομίζω ότι προσπαθεί αυτό που φτιάχνει να είναι κάποιας ποιότητας, κάποιας αξίας. Πήραμε πολλά μηνύματα και εμένα με συγκίνησε πάρα πολύ το γεγονός ότι έχουν σχέση, μένουν μαζί στο ίδιο σπίτι» συμπλήρωσε επίσης ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss