Συγκίνηση στην κηδεία της Αρλέτας (φώτο)

Συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες, πολιτικοί και πλήθος κόσμου συνολικά είπε το «στερνό αντίο» στην Αρλέτα, σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Η Εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε στις 12 το μεσημέρι σε ατμόσφαιρα βαθιάς οδύνης, που εκδηλώθηκε, είτε μέσα από τα λόγια αγαπημένων της προσώπων, είτε με χειροκροτήματα και, φυσικά, μουσική.

Πάρα πολλά ήταν τα στεφάνια που έστειλαν προσωπικότητες του καλλιτεχνικού και πολιτικού κόσμου όλων των χώρων μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης ενώ το παρών έδωσε και ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Το φέρετρο έφερε πάνω την αγαπημένη της κιθάρα, στολισμένη με λουλούδια, η οποία, μαζί με τη σορό της, μετά το τέλος της ακολουθίας μεταφέρθηκαν με ειδικό αυτοκίνητο (σύμφωνα με πληροφορίες η σορός της θα αποτεφρωθεί). Εκεί, έξω από το νεκροταφείο, ακόμα μια συγκινητική «πινελιά» προστέθηκε: Η τραγουδίστρια Γιώτα Γιάννα αποχαιρέτισε υπό τους ήχους της φυσαρμόνικας την ξεχωριστή καλλιτέχνιδα. Όταν ρωτήθηκε, εξήγησε ότι πριν από δυο χρόνια, όταν η Αρλέτα είχε πάει σπίτι της να τραγουδήσουν, την είχε παρακαλέσει την επόμενη φορά να φέρει τη φυσαρμόνικά της. «Της το υποσχέθηκα, αλλά μας έφυγε, γι΄ αυτό το έκανα τώρα, με πολύ αγάπη, σεβασμό και υπόκλιση» είπε η κ. Γιάννα.

Το τραγούδι «Τα ήσυχα βράδια» που σιγοτραγουδήθηκε από τους παραβρισκόμενους και τα χειροκροτήματα συμπλήρωσαν την εικόνα της βαθιάς συγκίνησης.

Μεταξύ αυτών που παραβρέθηκαν στο Α’ Νεκροταφείο ήταν η στιχουργός Σάννυ Μπαλτζή, οι τραγουδιστές Κώστας Κάραλης, Πένυ Ξενάκη και Κρίστυ Στασινοπούλου, η συγγραφέας Ζυράννα Ζατέλη, ο ποιητής και στιχουργός Μάνος Ελευθερίου, ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας, ο πρόεδρος του κόμματος «Το Ποτάμι» Σταύρος Θεοδωράκης, ο παρουσιαστής Αλέξης Κωστάλας και ο ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Στέφανα έστειλαν, μεταξύ άλλων, ο ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, η διοίκηση της ΕΡΤ, ο Γιάννης Σπανός, η Χαρούλα Αλεξίου, η Ντόρα Μπακοπούλου, η Feelgood Records κ.α.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss