Συγκλονιστικός Matthew McConaughey για το μακελειό στο Τέξας και την οπλοκατοχή – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Ένα ζευγάρι πράσινα παπούτσια, οικογενειακές φωτογραφίες, παιδικές ζωγραφιές… Αυτά είναι μερικά από τα αντικείμενα που έφερε εχθές μαζί του στον Λευκό Οίκο ο Matthew McConaughey, και τα οποία είχαν κεντρικό «ρόλο» στη συναισθηματικά φορτισμένη ομιλία που εκφώνησε για το πρόσφατο μακελειό σε δημοτικό σχολείο του Τέξας και την επιτακτική ανάγκη για αλλαγές στην νομοθεσία.

Ο βραβευμένος ηθοποιός κατάγεται από την πόλη Ουβάλντε, όπου πρόσφατα ένας 18χρονος σκόρπισε τον θάνατο αφού πρώτα εισέβαλε με ημιαυτόματο τουφέκι σε δημοτικό σχολείο και άνοιξε πυρ αδιακρίτως, σκοτώνοντας 19 παιδιά και δύο δασκάλες. Ο 52χρονος πρωταγωνιστής του Χόλιγουντ είχε εχθές μια σύντομη συνάντηση με τον πρόεδρο των ΗΠΑ και συζήτησαν μέτρα για τη οπλοκατοχή, ένα ζήτημα που διχάζει εδώ και πολλές δεκαετίες τους Αμερικανούς, και αποτελεί καίριο πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ Ρεπουμπλικανών και Δημοκρατικών.
Στη συνέχεια, ο Matthew McConaughey εμφανίστηκε στην ενημέρωση των δημοσιογράφων με τα αντικείμενα που άνηκαν στα αδικοχαμένα παιδιά της Ουβάλντε. Μίλησε για τα όνειρά που είχαν για το μέλλον τους, για τη ζωή τους με την οικογένειά τους, για το κενό και τον ανείπωτο πόνο που προκάλεσε ο θάνατός τους. Αρκετές στιγμές, διαβάζοντας τα βιογραφικά στοιχεία μερικών από τα θύματα, η φωνή του «έσπαγε» από τη συγκίνηση, και έδειχνε έτοιμος να ξεσπάσει σε κλάματα. Άλλες στιγμές, έδειχνει να ξεχειλίζει από οργή για τον άδικο χαμό των παιδιών, με χαρακτηριστικό το στιγμιότυπο που χτύπησε τη γροθιά του στο πόντιουμ μπροστά του.
Ο 52χρονος αφηγήθηκε πώς, την ε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss