Συγκλονίζει φίλη της Καρολάιν:Θα την κουβαλάω μέσα μου μέχρι να πεθάνω

Γλυκα Νερά: Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έναρξη της δίκης σε δεύτερο βαθμό του εγκλήματος που πάγωσε το πανελλήνιο.

Στις 20 Φεβρουαρίου αναμένεται να αναβιώσει στο Εφετείο η δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.
Η φίλη της αδικοχαμένης Καρολάιν, Λίλα Γερολυμάτου, που θα είναι βασική μάρτυρας της υπόθεσης στο Εφετείο μίλησε στην εφημερίδα «Real News» και συγκλονίζει με τα όσα αναφέρει.

Η γειτόνισσα και φίλη του θύματος είναι το πρόσωπο που την είδε για τελευταία φορά ζωντανή, προτού ο Αναγνωστόπουλος την πνίξει με ένα μαξιλάρι στη σοφίτα της μεζονέτας όπου διέμεναν.
«Στο δικαστήριο θα ξαναζήσω τη δολοφονία και τον Γολγοθά της Καρολάιν» δήλωσε στην εφημερίδα η Λίλα Γερολυμάτου, η οποία μέχρι και σήμερα αδυνατεί να συνειδητοποιήσει αυτό που συνέβη. «Προσπαθώ να συνηθίσω την απώλειά της. Υπάρχουν μέρες που ο πόνος “μαλακώνει”, υπάρχουν και ημέρες που μου λείπει έντονα. Η Καρολάιν ήταν ένας άνθρωπος που με έχει σημαδέψει. Τη χαρακτήριζε το ζεστό της χαμόγελο που πήγαζε από την όμορφη ψυχή της. Ήταν ευγενική, καλοσυνάτη, καλόκαρδη. Αυτή την εικόνα θα κρατήσω στο μυαλό και την καρδιά μου. Θα την κουβαλάω μέσα μου μέχρι να πεθάνω».

Παράσταση στη μνήμη της

Η Λίλα Γερολυμάτου, υπέστη ισχυρό σοκ από την απώλεια της κολλητής της και κυρίως από το βίαιο τρόπο με τον οποίο έφυγε από τη ζωή η 20χρονη. «Όταν δολοφονήθηκε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss