Συγκλονίζει ο Ιωάννης Απέργης: Όταν ήρθαμε στην Ελλάδα, κοιμόμασταν σε παγκάκι

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο ίδιος και η οικογένειά του όταν ήρθαν στην Ελλάδα, αλλά και για το γεγονός ότι ακόμα πηγαίνει και βάφει σπίτια παρά την επιτυχία του στην ηθοποιία, μίλησε ο Ιωάννης Απέργης.

Ένας από τους ταλαντούχους ηθοποιούς της νέας γενιάς, ο Ιωάννης Απέργης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ. Ο Ιωάννης Απέργης που έγινε γνωστός αρχικά από τα βίντεο που αναρτούσε στα social media και στη συνέχεια από τη σειρά «Παρουσιάστε» του ΑΝΤ1, φέτος συμμετέχει στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» του Alpha, η οποία σημειώνει ιδιαίτερη επιτυχία.
Ο ίδιος μίλησε στην ΕΡΤ για τα δύσκολα χρόνια της ζωής του, όταν ήρθε στην Ελλάδα μαζί με την οικογένειά του από τη Βόρειο Ήπειρο, αλλά και για το γεγονός ότι ακόμα βοηθάει στις οικοδομές και πηγαίνει και βάφει σπίτια. Όπως είπε, όταν ήρθε στην Ελλάδα ο ίδιος και η οικογένειά του κοιμόνταν σε ένα παγκάκι…

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι στο δημοτικό βίωσε τον ρατσισμό τόσο από τους συμμαθητές του όσο και από τους δασκάλους του.

Ο Ιωάννης Απέργης εξομολογήθηκε πως ακόμα πηγαίνει και βάφει σπίτια, όταν υπάρχει ανάγκη για χρήματα στην οικογένειά του και δεν έχει δουλειά.

Στη συνέχεια, μίλησε για τη σχέση του με τη σύζυγό του και για την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει.

Τέλος, όπως σημείωσε, υπάρχουν άνθρωποι που όταν είχε έρθει στην Ελλάδα τον κακομεταχειρίστηκαν και τελικά πλήρωσαν εισιτήριο για να τον δουν στο θέατρο.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss