Σύμφωνα με φήμες, το Galaxy S11 της Samsung θα έχει κάμερα με 2ης γενιάς αισθητήρα 108MP

Σύμφωνα με φήμες που είχαν κυκλοφορήσει παλαιότερα, η Samsung υποτίθεται θα εγκαθιστούσε στη νέα σειρά Galaxy S11 έναν αισθητήρα ISOCELL Bright HMX 108MP για τις ανάγκες της κύριας κάμερας.

Οι φήμες έκαναν λόγο για μία «περισκοπική» κάμερα με 5x optical zoom που θα συνδυαζόταν με τον αισθητήρα ISOCELL Bright HMX 108MP που ανέπτυξε η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία σε συνεργασία με την Xiaomi. Τώρα όμως, νέες πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας υποδεικνύουν την χρήση ενός 2ης γενιάς αισθητήρα.

Αυτό σημαίνει ότι η σειρά Galaxy S11 θα διαθέτει για τις ανάγκες της κύριας κάμερας μία εξελιγμένη έκδοση του αισθητήρα που διαθέτουν τα επερχόμενα Xiaomi CC9 Pro και Mi Note 10.

Δεν είναι πάντως ξεκάθαρο ποιες θα είναι οι διαφορές μεταξύ της 1ης γενιάς τους αισθητήρα και της 2ης γενιάς. Ο σημερινός αισθητήρας πάντως που θα βρίσκεται σε νέες συσκευές της Xiaomi υπόσχεται φωτογραφίες 27MP με εξαιρετική λεπτομέρεια (χάρη στο μεγάλο μέγεθος του αισθητήρα και στην «τεχνική» 4-in-1 pixel binning).

Όσον αφορά στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της σειράς Galaxy S11, γνωρίζουμε ότι θα βασίζεται σε μνήμη LPDDR5 και στα Samsung Exynos 9830 και Qualcomm Snapdragon 865 SoCs (ανάλογα την αγορά).

GSMArena

Πηγ

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss