Συμφωνία Deutsche Post DHL – Ford Pro για βαν – FleetNews

Το Deutsche Post DHL Group υπέγραψε μνημόνιο συμφωνίας με την Ford Pro για επιτάχυνση της ανάπτυξης ηλεκτρικών βαν.
Η διεθνής εταιρεία logistics θα αποκτήσει περισσότερα από 2.000 ηλεκτρικά βαν παράδοσης παγκοσμίως εντός του επόμενου έτους.
Τηλεματική και φόρτιση
Η συμφωνία περιλαμβάνει πρόσβαση στο συνδεδεμένο πρόγραμμα E-Telematics της Ford Pro, καθώς και σε λύσεις φόρτισης.
Η Deutsche Post DHL δεσμεύτηκε να δαπανήσει 7 δισ. ευρώ εντός της δεκαετίας προς επίτευξη μηδενικών εκπομπών άνθρακα, εξηλεκτρίζοντας το 60% του στόλου παραλαβής και παράδοσης έως το 2030.
Η Anna Spinelli, Επικεφαλής Προμηθειών και Κινητικότητας του Deutsche Post DHL Group, δήλωσε: «Η ηλεκτροκίνηση των logistics τελικής παράδοσης είναι σημαντικός παράγοντας για την απανθρακοποίηση των δραστηριοτήτων μας. Η προσθήκη 27.000 νέων Ford E-Transit στον παγκόσμιο στόλο μας ενισχύει περαιτέρω την ικανότητά μας παροχής πράσινων υπηρεσιών παράδοσης. Η συνδυασμένη αντιμετώπιση των συγκεκριμένων αναγκών logistics θα προωθήσει περαιτέρω την απόδοση και την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας».
Ο στόλος παρέλαβε ήδη τα πρώτα Ford E-Transit σε πολλές χώρες, όπως Βουλγαρία, Βέλγιο, Τσεχία, Γερμανία, Λουξεμβούργο, Μεξικό, Ολλανδία και Ηνωμένο Βασίλειο.
Η Deutsche Post DHL υπέγραψε επίσης συμφωνία με την Ford Pro για την προμήθεια οχημάτων εξοπλισμένων με ειδικό κιβώτιο, για αστικές διανομές στη Γερμανία. Επιπλέον, η αυτοκινητοβιομηχανία θα προμηθεύσει την Deutsche Post DHL με οχήματα δοκιμών και υπηρεσίες καταγραφής και ελέγχου, στο πλαίσιο διερεύνησης διεθνούς επέκτασης της συνεργασίας τους.
Ο στόχος μηδενικών εκπομπών της Ford
Ο Hans Schep, γενι …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss