Συμπληγάδες πέτρες: AstroΤσαούσα 02/11 – 08/11

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε…

Από συμπληγάδες πέτρες περνάει η Αφροδίτη αυτή την εβδομάδα κι ειδικά αν είσαι Ταύρος, Λέων, Σκορπιός ή Υδροχόος την έκατσες άσχημα! Στις 5 του μήνα, συναντά με όψη αντίθεσης τον Ουρανό και φέρνει αλλαγές σε οικονομικά και ερωτικά ζητήματα, μεγάλες και ξαφνικές από αυτές που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό. Χωρισμοί, χρεωκοπίες ή και κάποιες φορές μοιραίους έρωτες και κέρδη από το πουθενά! Εμπιστεύεσαι όμως; Θα έχεις εσύ τύχη ή θα φας τα μούτρα σου χειρότερα; Πριν καλά-καλά συνέλθει από το πρώτο στραπάτσο η γλυκούλα πάει και κλείνει τετράγωνο με τον Κρόνο στις 7/11. Εδώ πια χάνεται κάθε ελπίδα και θα είσαι ανόητος/η να πιστέψεις πως ο Δάσκαλος του ζωδιακού (Κρόνος) θα σου χαριστεί ή θα σε νταντέψει. Ούτε καν, περιορισμοί μας περιμένουν και υλικοί και συναισθηματικοί. Και σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, στις 8 του μήνα πραγματοποιείται και η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, η οποία συνοδεύεται από το φαινόμενο την ολικής σεληνιακής έκλειψης, με τον Κρόνο να τετραγωνίζει τα Φώτα (χτύπα κι άλλο , θα το αντέξω) και τον Ουρανό στη μέση. Η εβδομάδα κλείνει με την ανώδυνη σύνοδο Ηλίου – Ερμή στον Σκορπιό. Οκ, μια βολτούλα παραπάνω σε όλους καλό θα κάνει….
Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss