Συμβουλές για μαλλιά που λάμπουν από υγεία στις διακοπές σου! | ediva.gr

]]>

Τα μαλλιά είναι πάρα πολύ σημαντικός παράγοντας στην εμφάνιση κάθε γυναίκας. Γι’ αυτό και θέλουμε πάντα να είναι φροντισμένα! Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες όμως, η συχνότητα έκθεσης στον ήλιο, η ρύπανση της ατμόσφαιρας και η εκτεταμένη επαφή με το νερό, μπορούν να τα βλάψουν πολύ περισσότερο από ότι νομίζουμε. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να φέρει ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Είναι φυσικό και έχει τύχει σε κάθε γυναίκα, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, να παρατηρήσει ξηρότητα, θαμπάδα ή σπάσιμο στην τρίχα.
Τα φαινόμενα αυτά έχουν να κάνουν με διάφορους παράγοντες. Μπορείς να τα προλάβεις ή να τα αντιστρέψεις με συστηματική σωστή φροντίδα και αφού δημιουργήσεις μιας ρουτίνα που θα τα διατηρεί υγιή, λαμπερά και εντυπωσιακά. Αν θέλεις λοιπόν την πιο εντυπωσιακή εκδοχή τους χειμώνα καλοκαίρι συνέχισε να διαβάζεις για να δεις 10 συμβουλές για λαμπερά μαλλιά στις διακοπές σου!
Πως να έχεις μαλλιά που λάμπουν από υγεία στις φετινές σου διακοπές!
Πρόσεχε την συχνότητα λουσίματος

Μία πολύ σημαντική παράμετρος που συνήθως αγνοούμε είναι η συχνότητα με την οποία λούζεις τα μαλλιά σου. Πολλοί πιστεύουν γενικότερα πως το σωστό είναι να λουζόμαστε κάθε μέρα ή κάθε δεύτερη μέρα. Όμως αυτό είναι κάτι που είναι πιο επιβλαβές από ότι νομίζουμε. Το να λούζεις τα μαλλιά σου με υπερβολική συχνότητα θα έχει ως αποτέλεσμα να απογυμνώσει την τρίχα και το κεφάλι από τα φυσικά τους έλαια, και κατ’ επέκταση να αφυδατώσει και να σπάσει την τρίχα, ή ακόμα και να προκαλέσει ξηροδερμία. Για να αποφύγουμε κάτι τέτοιο, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, πρέπει να προσέχουμε να λούζουμε τα μαλλιά μας 2 με 3 φορές την εβδομάδα. Αν πάλι σε φοβίζει μήπως το μαλλί σου εμφανίσει λιπαρότητα μετά από κάποιες μέρες, μπορείς πάντα να χρησιμοποιήσεις έν …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss