Συνάντηση Ομάδων Ενδυνάμωσης – Ιούνιος – Colour Youth

Φτάνοντας στο κλείσιμο του φετινού κύκλου συναντήσεων των ομάδων ενδυνάμωσης, τον Ιούνιο θα πραγματοποιηθεί μια κοινή συνάντηση των ομάδων ενδυνάμωσης σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου, την Τετάρτη 22 Ιουνίου, στις 7μμ
Λίγα Λόγια για τις Ομάδες
Σκοπός των ομάδων είναι η διερεύνηση διαφορετικών ταυτοτήτων όπως τις βιώνει το κάθε άτομο ξεχωριστά και το μοίρασμα εμπειριών και συναισθημάτων. Aπώτερος στόχος είναι η προσωπική μας ενδυνάμωση μέσα από την αλληλεπίδραση και τη συνύπαρξη σε έναν ασφαλή χώρο.
Καθώς στόχος των ομάδων είναι η διερεύνηση των ταυτοτήτων σε βιωματικό επίπεδο, προϋπόθεση για τη συμμετοχή στις ομάδες αποτελεί το να απασχολούν τα άτομα σε προσωπικό επίπεδο ζητήματα σεξουαλικού προσανατολισμού ή ταυτότητας φύλου, αντίστοιχα.
Οι ομάδες απευθύνονται σε άτομα non-straight (Λεσβίες, γκει, μπαι, ασεξουαλ, πανσεξουαλ, queer, κ.α.) και non-cisgender (τρανς άντρες, τρανς γυναίκες, non binary, genderqueer, questioning κ.α.) έως 30 ετών.
Η συμμετοχή στις ομάδες είναι δωρεάν.
Η συναντήση των ομάδων θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά. 
Λόγω του ότι οι ομάδες θα γίνουν διαδικτυακά και για να εξασφαλιστεί η αίσθηση ασφάλειας για όλα τα άτομα, είναι απαραίτητο όσα άτομα επιθυμούν να συμμετέχουν, να συμπληρώσουν την φόρμα εγγραφής. Ο αριθμός των ατόμων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Συντονισμός ομάδων
Μαριλίνα Αβάνη, Ψυχολόγος – Εκπ. Ψυχοθεραπεύτρια
Φίλιππος Παγάνης, Ψυχολόγος – Υπεύθυνος Transcending Youth
Χριστιάνα Γεννατά, Ψυχολόγος – Εκπ. Ψυχοθεραπεύτρια


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss