Συνάντηση της χήρας του Γιώργου Καραϊβάζ με τον Τάκη Θεοδωρικάκο

Στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη βρίσκεται η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ, όπου πραγματοποιεί συνάντηση με τον Τάκη Θεοδωρικάκο.

Η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ συναντάται αυτή την ώρα με τον υπουργό, με αφορμή την ανάρτηση που έκανε πρόσφατα, στην οποία ανέφερε το μεγάλο της παράπονο, καθώς ακόμα δεν υπάρχει καμία πρόοδος με τη σύλληψη των δολοφόνων του δημοσιογράφου.

Η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ καταφθάνει στο υπουργείο.Νίκος Χριστοφάκης / Newsbomb.gr

Η ανάρτησή της είχε προκαλέσει την ανακοίνωση του υπουργείου, το οποίο ανέφερε ότι η διερεύνηση συνεχίζεται κανονικά, και μάλιστα απευθυνόταν πρόσκληση στην ίδια για συνάντηση με τον υπουργό.
Διαβάστε την ανάρτηση:

[embedded content]

«Αφιερωμένο στη μνήμη σου
17 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ
Μιας και οι μέρες πέρασαν μαζί με τη θερινή ραστώνη αναρωτιέμαι σε ποιο ευνομούμενο κράτος ζούμε. Αυτό για το οποίο πληρώνουμε φόρους υπακούμε στους νόμους του.
Αναρωτιέμαι ο κύριος Υπουργός Προστασίας του Πολίτη που τόσο ευαίσθητες κεραίες έχει και ασχολείται με το παραμικρό θέμα ακόμα και για μια συμπλοκή ανάμεσα σε Έλληνες και Γερμανούς τουρίστες και συχνά απαντάται μέσω του τηλεοπτικού φακού δεν έχει την παραμικρή ευθιξία να ασχοληθεί με τη δολοφονία ενός εργάτη του Τύπου μέρα – μεσημέρι μπρος στο σπίτι του;

Όπως είναι γνωστό ούτε περιουσίες άφησε, ούτε μετρητά, ούτε ράβδους χρυσού. Τα μόνα που άφησε είναι μια χήρα, εμένα, που προσπαθώ να σταθώ στη νέα πραγματ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss