Συνεχίζει να σπάει όλα τα κοντέρ η ταινία Top Gun: Maverick – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Η ταινία Top Gun: Maverick για την οποία σας αναφέραμε την άποψη μας, σπάει όλα τα ρεκόρ, συζητιέται όσο καμία άλλη τελευταία και φτάνοντας τα 662 εκ. δολάρια στην Αμερική είναι στην δεκάδα των πιο εμπορικών (έβδομη συγκεκριμένα), ξεπερνώντας και τον Τιτανικό (μιλάμε φυσικά για… εντός έδρας). Συνολικά παγκοσμίως έχει κάνει 1,288 δισ. δολάρια.

H υπόθεση είναι η εξής: “Ύστερα απο περισσότερα απο τριάντα χρόνια υπηρεσίας στη θέση του πιλότου, ο Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) βρίσκεται εκεί όπου ανήκει, ζώντας στο όριο ως πιλότος-δοκιμαστής και αποφεύγοντας την προαγωγή που θα τον καθηλώσει στο έδαφος. Όταν αρχίζει να εκπαιδεύει μια ομάδα Top Gun αποφοίτων για μια ειδική αποστολή που δεν έχει ξαναδεί κανείς πιλότος, ο Maverick θα συναντήσει τον Υποσμηναγό Bradley Bradshaw (Miles Teller), τον γιό του αδικοχαμένου φίλου του Goose. Αντιμέτωπος με ενα αβέβαιο μέλλον και τα φαντάσματα του παρελθόντος του, ο Maverick θα βρεθεί απέναντι στους μεγαλύτερους φόβους του και μια αποστολή που θα απαιτήσει την απόλυτη θυσία.”
Πέρα από τους Tom Cruise, Miles Teller, παίζουν οι Ed Harris, Jon Hamm, Jennifer Connely, Glen Powell και ο Val Kilmer. Ο σκηνοθέτης του Oblivion, Joseph Kosinski είναι πίσω από τις κάμερες και δυστυχώς θα αντικαταστήσει τον αδικοχαμένο Tony Scott του πρωτότυπου, ενώ παραγωγοί είναι οι Jerry Bruckheimer και η εταιρία Skydance των David Ellison και Tom Cruise. Το score θα το κάνει ο Hans Zimmer και ο Harold Faltermeyer που είχε κάνει το original.
[embedded content]

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss