Συνελήφθη ο Ρούμπεν Σεμέδο – Τον κατήγγειλε 17χρονη για βιασμό

Συνελήφθη ο άσος του Ολυμπαικού, Ρούμπεν Σεμέδο, έπειτα από καταγγελία μιας 17χρονης κοπέλας για σεξουαλική κακοποίηση-βιασμό σε βάρος της.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής Ρούμπεν Σεμέδο συνελήφθη, ύστερα από καταγγελία ανήλικης αρχικά στο Τμήμα Ασφαλείας Βύρωνα και στην συνέχεια στο Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για βιασμό.

Τι κατήγγειλε η 17χρονη;

Αναφορικά με την καταγγελία σε βάρος του 27χρονου κεντρικού αμυντικού, μια 17χρονη κοπέλα τον κατήγγειλε χθες το βράδυ (29/8) στους αστυνομικούς, καθώς και σε ψυχολόγο της Υπηρεσίας.

Ειδικότερα, η ανήλικη ισχυρίστηκε πως ενώ βρισκόταν σε έξοδο και έπινε ποτό σε μπαρ του Ωρωπού με τον γνωστό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, εκείνος την μέθυσε και στην συνέχεια την μετέφερε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι του στην Γλυφάδα όπου και την βίασε.

Μάλιστα, κατηγορούμενος για από κοινού βιασμό σε βάρος της 17χρονης είναι και ένας 40χρονος Νιγηριανός, ο οποίος δεν συνελήφθη, καθώς παρήλθε το αυτόφωρο και αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του με την ίδια κατηγορία.

Για την ώρα λοιπόν, ο 27χρονος Ρούμπεν Σεμέδο συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος του, με την οποία και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss