Συνελήφθη στη Βουλγαρία ο «εγκέφαλος» εξαπάτησης 84χρονης από τη Θεσσαλονίκη

Οι αστυνομικές αρχές της Βουλγαρίας συνέλαβαν τον εγκέφαλο της υπόθεσης τηλεφωνικής εξαπάτησης μίας 84χρονης από τη Θεσσαλονίκη με λεία 30.000 ευρώ

Τον εγκέφαλο της υπόθεσης τηλεφωνικής εξαπάτησης μίας 84χρονης από τη Θεσσαλονίκη με λεία 30.000 ευρώ, με το πρόσχημα τραυματισμού της κόρης της συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές της Βουλγαρίας σε συνεργασία με την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, η Περιφερειακή Διεύθυνση του υπουργείου Εσωτερικών στην πόλη Ρούσε της Βουλγαρίας και οι αστυνομικοί της γειτονικής χώρας προχώρησαν στη σύλληψη του ενός 40χρονου, στην πόλη Βέτοβο. Παράλληλα ταυτοποιήθηκε και μία 65χρονη Βουλγάρα ως συνεργός του που όμως δεν συνελήφθη καθώς νοσεί από κορωνοϊό.

Ο 40χρονος είχε παρουσιαστεί τηλεφωνικώς στην 84χρονη ως ιατρός ισχυριζόμενος ότι η κόρη της έχει τραυματιστεί και απαιτείτο άμεση χειρουργική επέμβαση. Έτσι, την έπεισε να καταβάλει τα χρήματα σε μία 67χρονη Βουλγάρα που συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας στον υπεραστικό σταθμό ΚΤΕΛ «Μακεδονία», στη Θεσσαλονίκη. Σε αυτήν είχαν βρεθεί 21.650 ευρώ, καθώς και 229 δολάρια ΗΠΑ.
Στο σπίτι του 40χρονου στη Βουλγαρία βρέθηκαν κινητά τηλέφωνα, κάρτες SIM και άλλα αντικείμενα που σχετίζονται με την εγκληματική του δράση. Επιπλέον, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών της γειτονικής χώρας, και οι τρεις συμμετέχοντες στην εγκληματική δράση έχουν πολλαπλές καταδίκες για …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss