Συνεργασία Aiways και Arval στην Ευρώπη – FleetNews

Μετά το επιτυχημένο λανσάρισμά της στην Ευρώπη, η Aiways σκοπεύει να προσελκύσει ιδιώτες πελάτες και να αυξήσει το μερίδιο επαγγελματιών πελατών και πελατών στόλου του Aiways U5 SUV. Θα παρέχονται ψηφιακές και εξατομικευμένες υπηρεσίες από την Arval και την συνεργάτιδα πωλήσεων Euronics.
Εκτός από τη μίσθωση οχημάτων, οι πελάτες μπορούν να κλείσουν διάφορες υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής, έως και full-service leasing. Η υπηρεσία θα ξεκινήσει στη Γερμανία το τρίτο τρίμηνο του 2022, ενώ σχεδιάζονται παρόμοιες λύσεις και για άλλες ευρωπαϊκές αγορές.

Αξιοπιστία και διαφάνεια κόστους
Το νέο πρόγραμμα leasing εξασφαλίζει ασφαλή σχεδιασμό και πλήρη διαφάνεια κόστους, με καθορισμένο επιτόκιο μίσθωσης και ανάληψη του κινδύνου υπολειμματικής αξίας, κάτι που παρεμπόδιζε την ηλεκτροκίνηση στο παρελθόν.
Η προσφορά leasing υποστηρίζει την αύξηση της γκάμας μοντέλων
Ο Δρ Alexander Klose, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Υπερπόντιων Δραστηριοτήτων της Aiways, δήλωσε: «Έχουμε περισσότερες από 10.000 παραγγελίες μόνον από τις ευρωπαϊκές αγορές, τις οποίες σκοπεύουμε να παραδώσουμε προ του τέλους του έτους. Δεδομένου ότι το leasing αντιπροσωπεύει το 70% των συνολικών πωλήσεων, αυτό μας δίνει καλές δυνατότητες ανάπτυξης. Είμαστε ευτυχείς που συνεργαζόμαστε με την Arval Deutschland».
Ο Christian Schüßler, Διευθυντής Στρατηγικών Συνεργασιών της Arval, σχολίασε: «Αυτό συμπίπτει με την στρατηγική της Arval για επέκταση του μοντέλου πωλήσεων μέσω συνεργασιών με κατασκευαστές οχημάτων και προσφορών βιώσιμης κινητικότητας. Υπάρχουν μεγάλες ευκαιρίες για την Aiways στον τομέα της ηλεκτροκίνησης».
Φωτογραφία: Aiways

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss