Συνεργασία Δικηγορικού και Ιατρικού Συλλόγων Λαμίας με την Μητρόπολη Φθιώτιδος και την «Αποστολή»

Ενώνουν τις δυνάμεις τους δύο από τους μεγαλύτερους επιστημονικούς συλλόγουςτης Λαμίας με την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας και τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «Αποστολή» υπογράφοντας σύμφωνα συνεργασίας με σκοπό την ανάπτυξη κοινώνδράσεων κοινωνικού, εκπαιδευτικού και προνοιακού χαρακτήρα προκειμένου ναστηριχτούν ευάλωτες και ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Τα Σύμφωνα Συνεργασίας υπέγραψαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδοςκ. Συμεών, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας κ. Αθανάσιος Μακρυγιάννης, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λαμίας κ. Χρήστος Γεωργίου και ο Γενικός Διευθυντής του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας ανοίγοντας παράλληλα και ένα παράθυρο συνεργασίας και για την στήριξη των οικογενειών δικηγόρων και ιατρών με μικρά παιδάκια με την δυνατότητα φοίτησης με προνομιακούς όρους στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιού «Άγιος Εφραίμ» της Αποστολής και της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών εξέφρασε την ικανοποίησή του για την υπογραφή αυτών των συμφώνων τα οποία, όπως τόνισε, «αποτελούν το επιστέγασμα ενός διαλόγουαγάπης με την κοινωνία και τους ανθρώπους της, οι οποίοι αγωνίζονται ο κάθε ένας από το δικό του μετερίζι για την πρόοδο και την κοινωνική συνοχή. Οι δικηγόροι και οι ιατροί της περιοχής μας, με τα εκλεκτά Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων τους και με τους εξέχοντες Προέδρους αυτών, τον κ. Μακρυγιάννη και τον κ. Γεωργίου, θέτουν τα χαρίσματα και την διάθεσή τους σε συνέργειες και δράσεις τόσο με την τοπική μας Εκκλησία όσο και με την ΑΠΟΣΤΟΛΗ, προκειμένου να στηρίξουμε ο ένας τον άλλο και όλοι μαζί την κοινωνία μας ολάκερη.

Η Μητρόπολή μας αναγνωρίζοντας το έργο τους στην κοινωνία προσφέρει μία προνομιακή δυνατότητα ένταξης των μικρών παιδιών δικηγόρων και ιατρών στις εκπαιδευτικές δράσεις του ΚΔΑΠ ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ της Αποστολής στην πόλη της Λαμίας».
Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας κ. Αθανάσιος Μακρυγιάννης δήλωσε: «Στα πλαίσια της προσπάθειας και της επιδίωξης κοινών σκοπών με την ΙεράΜητρόπολη και στην κατεύθυνση να βοηθήσουμε τον Φιλανθρωπικό σκοπό της«Αποστολής» που είναι σημαντικότατος για όλο το έργο του στην Ελλάδα και στην ΙεράΜητρόπολή μας, υπογράψαμε ένα σύμφωνο συνεργασίας, στο οποίο εμπεριέχεται μίασειρά από συνέργειες και συνεργασίες με φιλανθρωπικό σκοπό, προσπαθώντας ναβοηθήσουμε όλους όσους έχουν ανάγκη.

Η πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Συμεών ήταν εξαιρετική και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου την αγκάλιασε άμεσα και με πολλή χαρά. Συνάμα, θα παρέχεται η δυνατότητα σε όλα παιδιά όλων των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου, των συναδέλφων μας, να φοιτούν στο ΚΔΑΠ «Άγιος Εφραίμ», οι εγκαταστάσεις του οποίου …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss