Συνεργασία Stellantis – Qinomic για μετασκευή LCV – FleetNews

Η Stellantis N.V. και η Qinomic, εταιρεία υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται σε καινοτόμες και βιώσιμες λύσεις κινητικότητας, συνεργάζονται για την δημιουργία συστήματος μετατροπής ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων (LCV) εσωτερικής καύσης σε ηλεκτρικά, διασφαλίζοντας παράλληλα την ποιότητα και τις προδιαγραφές ασφάλειας, ανθεκτικότητας και πιστοποίησης των κατασκευαστών.
«Είμαι ευτυχής για την συνεργασία Stellantis – Qinomic για την εξέλιξη της τεχνολογίας μετασκευής», δήλωσε η Alison Jones, Ανώτερη Αντιπρόεδρος Παγκόσμιας Επιχειρηματικής Μονάδας Κυκλικής Οικονομίας της Stellantis. «Αυτή η καινοτομία παρέχει στους επαγγελματίες πελάτες μας την επιλογή μετατροπής των βαν τους σε ηλεκτρικά, παράτασης της διάρκειας ζωής τους και πληροί τις νομοθετικές απαιτήσεις και τις απαιτήσεις κινητικότητας».
Σύμφωνα με το στρατηγικό σχέδιο Dare Forward 2030 η Επιχειρηματική Μονάδα Κυκλικής Οικονομίας σκοπεύει να επιτύχει έσοδα άνω των 2 δισ. ευρώ έως το 2030 οδηγώντας στον στόχο απανθρακοποίησης της εταιρείας έως το 2038.
Η παράταση της διάρκειας ζωής και χρήσης του οχήματος βρίσκεται στο επίκεντρο της Επιχειρηματικής Μονάδας Κυκλικής Οικονομίας της Stellantis, η οποία ηγείται της πρωτοβουλίας, σε συνεργασία με την επιχειρηματική μονάδα επαγγελματικών οχημάτων και το Stellantis Ventures Studio.
Η λύση ηλεκτρικής μετασκευής αποσκοπεί στην ελεύθερη οικονομική μετακίνηση βάσει των αναγκών των πελατών για παράταση διάρκειας ζωής των οχημάτων τους και συνέχιση των επιχειρησιακών δραστηριοτήτων τους, με πρόσβαση σε αστικές ζώνες χαμηλών εκπομπών (LEZ).
Σύμφωνα με την Έκθεση Αστικής Κινητικότητας του EIT (Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Καινοτομίας και Τεχνολογίας), ο αριθμός των ζωνών χαμηλών εκπομπών (LEZ) στην …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss