Synology DiskStation DS223 Review

Το άρτι αφιχθέν DiskStation DS223 συνιστά μία ιδιαίτερα σημαντική κυκλοφορία αφού με αυτό η Synology κάνει άνοιγμα στο κοινό των μικρών επιχειρήσεων και οικιακών χρηστών που αναζητούν μία εναλλακτική λύση αποθήκευσης των δεδομένων τους, μακριά από τις βασισμένες στο cloud διάφορες προτάσεις.

Ιδανικό για επιχειρήσεις μικρού μεγέθους, αποκεντρωμένες και μη, επαγγελματίες και freelancers που συνηθίζουν να δουλεύουν από το σπίτι ή εν πάση περιπτώσει απομακρυσμένα, το DiskStation DS223 έρχεται με όπλα την προσιτή του τιμή και την πληθώρα χαρακτηριστικών που διαθέτει να αποτελέσει μία άψογη entry-level πρόταση, φτάνει τουλάχιστον όσοι αποφασίσουν να επενδύσουν σε αυτό, να το κάνουν συνειδητοποιημένα, γνωρίζοντας τι παίρνουν. Πάμε να δούμε όμως αναλυτικά τα χαρακτηριστικά και την απόδοση του DS223.

Οι γνώστες του χώρου, φανταστείτε μία φρεσκαρισμένη έκδοση του DS218. Κάπως έτσι θα μπορούσε να περιγράψει κάποιος το DiskStation DS223 και από πλευράς εμφάνισης τουλάχιστον δε θα έπεφτε έξω. Το budget NAS της Synology υιοθετεί τον ίδιο σχεδιασμό και εδώ που τα λέμε, δεν υπήρχε κανένας λόγος για κάτι διαφορετικό. Η συσκευή είναι αρκετά συμπαγής, έχοντας διαστάσεις 165 x 108 x 232,7 χιλ. και βάρος που δεν ξεπερνά τα 1,28 κιλά χωρίς δίσκους στο εσωτερικό. Το περίβλημά του είναι πλαστικό ενώ κάτω από αυτό υπάρχει ένας στιβαρός, μεταλλικός σκελετός. Το τροφοδοτικό είναι εξωτερικό, κάτι που κρίνεται απόλυτα πετυχημένο, αφού συνεισφέρει στη διατήρηση της θερμοκρασίας στο εσωτερικό του σε χαμηλά επίπεδα.

Διαβάστε ολόκληρο το review

 

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss