Synology RT6600ax Review

Η πολύπειρη Synology κυκλοφόρησε το RT6600ax Router, μια συσκευή σχεδιασμένη να συνδυάσει τις τρέχουσες σημαντικότερες τεχνολογίες για να καλύψει την αυξημένη ανάγκη για ποιοτικό ασύρματο δίκτυο στο σπίτι κι όχι μόνο.

Την εταιρεία τη γνωρίζουμε καλά από τα εξαιρετικά NAS που κατασκευάζει και σίγουρα βλέπουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την είσοδό της σε αυτή τη νέα κατηγορία, ειδικά όταν μαθαίνουμε ότι τα προϊόντα θα κυκλοφορήσουν κανονικά και στη χώρα μας. Με μερικά εξέχοντα χαρακτηριστικά και υποστήριξη Wi-Fi 6, μεταξύ άλλων, το Synology RT6600ax αναμφίβολα αποτελεί μια ενδιαφέρουσα πρόταση.
Λάβαμε το router και το χρησιμοποιήσαμε για αρκετό διάστημα. Έχοντας πλήθος ασύρματων κι ενσύρματων συσκευών στο σπίτι, πήραμε δείγματα χρήσης σε πολλά σενάρια και μετά από τις δοκιμές μας, αποτυπώνουμε παρακάτω την εμπειρία μας με αυτό.

Ξεκινάμε από τα βασικά, την εμφάνιση. Το Synology RT6600ax δεν είναι μικρό, με διαστάσεις 17.5x32x20 εκατοστά (μετρώντας και τις κεραίες στο ύψος των 17.5cm) και βάρος περίπου στα 1600 γραμμάρια.
Η επάνω πλευρά της συσκευής είναι κατά περίπου 2/3 καλυμμένη από γρίλιες εξαερισμού, αριστερά και δεξιά από το κεντρικό μέρος όπου υπάρχει το λογότυπο της εταιρείας και λίγο παρακάτω οι λυχνίες κατάστασης. Η μπροστινή όψη είναι καθαρή πλην του κέντρου, όπου υπάρχουν πάλι γρίλιες εξαερισμού, όμως κατά τα άλλα ούτε λυχνίες ούτε θύρες – παρομοίως και οι πλάγιες πλευρές, με εξαίρεση τη δεξιά όπου υ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss