Συνταγή για υγιεινό γλυκό με 3 υλικά | ediva.gr

]]>

Υγιεινό γλυκό με 3 μόνο υλικά; Και όμως, γίνεται. Παρακάτω θα δείτε τη συνταγή για ένα γλυκό ψυγείου, το οποίο είναι ότι πρέπει για την εποχή. Είναι ένα δροσιστικό, καλοκαιρινό γλυκό που ακούει στο όνομα Κωστάντζα. Το έχετε ακουστά; Αν όχι, ήρθε η ώρα να γνωρίσετε τα πολύ απλά βήματα της παρασκευής του και να γίνει μέρος της καθημερινότητας σας.
Όπως διαβάσατε και στον τίτλο, η συνταγή απαιτεί  3 μόνο βασικά υλικά, και από εκεί και πέρα μπορείτε να προσθέσετε εσείς ίσως κάποια φρέσκα φρούτα που θα του προσδώσουν ακόμη περισσότερη γεύση. Γιατί όμως είναι υγιεινό; Γιατί το βασικό υλικό της Κωστάντζας είναι το ζελέ φράουλα, το οποίο και αποτελεί εξαιρετική τροφή για τον οργανισμό μας. Βοηθάει στην πέψη, είναι υψηλό σε πρωτεΐνη, και παράλληλα μπορεί να βοηθήσει και στην όψη του δέρματος μας. Μήπως λοιπόν, είναι το ζελέ υποτιμημένο; Ας δούμε παρακάτω την πανεύκολη συνταγή, για να φτιάξετε ένα γιαουρτένιο, υγιεινό γλυκό με ζελέ που σίγουρα θα θέλετε να δοκιμάσετε!
Πανεύκολο υγιεινό γλυκό με ζελέ – Κωστάντζα
Υλικά:

1 φακελάκι ζελέ με γεύση φράουλα
1 κεσεδάκι γιαούρτι
1 κ.γ. μέλι
Νερό με βάση τις οδηγίες τις συσκευασίας
Προαιρετικά (Ψιλοκομμένα φρούτα)

Εκτέλεση:
Σαν πρώτο βήμα, ρίχνουμε 300 ml καυτό νερό σε ένα σχετικά μεγάλο σκεύος. Καλό είναι να κοιτάξετε και τις οδηγίες της συσκευασίας, για την ποσότητα του νερού.

Στη συνέχεια, σειρά έχει η σκόνη ζελέ. Με το σύρμα χειρός, γίνεται ένα καλό ανακάτεμα μέχρι να διαλύσουμε τους κόκκους από τη σκόνη ζελέ.

Έπειτα, ρίχνουμε 300 ml παγωμένο νερό, και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Τοποθετούμε το μείγμα αυτό στο ψυγείο, και πε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss