Συντάξεις Ιανουαρίου 2023: Πληρώνονται οι δικαιούχοι – Οι ημερομηνίες

Όπως ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ, οι συνταξιούχοι θα πληρωθούν τις συντάξεις από τις 21 Δεκεμβρίου έως και τις 23 Δεκεμβρίου

Οι συντάξεις Ιανουαρίου 2023 πληρώνονται νωρίτερα και έτσι οι συνταξιούχοι θα αρχίσουν να λαμβάνουν τα χρήματά τους από το απόγευμα της Τρίτης, 20 Δεκεμβρίου.
Όπως ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ, οι συνταξιούχοι θα πληρωθούν από τις 21 Δεκεμβρίου έως και τις 23 Δεκεμβρίου. Όμως, όπως συμβαίνει κάθε μήνα, τα χρήματά τους οι δικαιούχοι τα έχουν στους λογαριασμούς τους από το απόγευμα της προηγούμενης εργάσιμης μέρας.

Στο μεταξύ, αυτό που αξίζει να επισημανθεί είναι ότι ένας στους 2 συνταξιούχους θα έχει αυξημένο ποσό στον τραπεζικό του λογαριασμό. Κι αυτό γιατί με τις πληρωμές των συντάξεων Ιανουαρίου 2023 τουλάχιστον 1,2 εκατομμύρια συνταξιούχοι θα λάβουν κάποια αύξηση μετά την κατάργηση της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης και της καταβολής της 4ης δόσης του νόμου Βρούτση.
Πιο συγκεκριμένα, 912.644 συνταξιούχοι θα έχουν αυξημένη σύνταξη λόγω της κατάργησης της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης και λόγω της 4ης δόσης του νόμου Βρούτση θα έχουν αύξηση.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες πληρωμής για όλα τα Ταμεία σύμφωνα με το e-ΕΦΚΑ είναι οι εξής:

Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss